Sony vinde primul său televizor 3D în România la preţul de 7.500 lei

Sony va aduce în România, în luna iunie, LCD-ul Bravia Full HD 3D la un preţ de 7.500 de lei, tarif similar cu cel practicat de către unul dintre concurenţii companiei nipone LG Electronics, care comercializează, deja, pe plan local un astfel de aparat.

Potrivit unui reprezentant al companiei, televizorul 3D va avea în dotare o pereche de ochelari pentru vizionare tridimensională, iar pentru achiziţionarea unei alte perechi trebuie achitaţi circa 250 de euro.

‘Noul Bravia 3D va fi prezentat în România odată cu debutul campionatului mondial de fotbal din Africa de Sud, unde Sony este partener media’, a precizat, sursa citată.

La ora actuală, LG vinde în România modelul LD920 la preţul de 2.000 de euro. Pachetul, care include două perechi de ochelari speciali, poate fi completat cu un player pentru trebuie să mai plătim încă 300 de euro.

De asemenea, Panasonic Viera 3D Full HD este în magazinele româneşti din luna aprilie. Televizorul costă 2.250 de euro, iar player-ul încă 638 de euro. Pachetul include o singură pereche de ochelari.

Nu în ultimul rând, Samsung a adus în România, din 15 aprilie, LED HDTV 3D la un preţ de 2.000 de euro, în care sunt incluse atât două perechi de ochelari, cât şi un player Blu-ray.

Pentru ca televiziunile să poată emite 3D, este nevoie de schimbarea echipamentelor tehnice, pornind de la alte camere video, până la editare şi grafică.

Citește și
1 Comentariu
  1. Radu spune

    lg nu e o companie coreana?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata