București Mall-Vitan – Program și activități de sărbători

20

București, 14 decembrie 2021 – București Mall – Vitan, care în acest moment este deschis în intervalul orar 10:00 – 22:00, anunță programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv pentru zilele de vineri 24 decembrie și 31 decembrie. Astfel, în cele două zile, magazinele, restaurantele și cafenelele vor fi deschise între orele 10.00 și 18.00.

Accesul în World Class se poate face între orele 7.00 și 16.00, în timp ce salonul GETT’s Color Bar va fi disponibil publicului între orele 9.00 și 19.00. Magazinul Bebe Tei este deschis între orele 10.00 – 16.00, iar supermarketul Mega Image va funcționa între orele 8.00 și 18.00.

În ziua de Crăciun precum și de Anul Nou centrul comercial va fi închis, magazinul Bebe Tei fiind închis și în zilele de 26 decembrie și 2 ianuarie. În celelalte zile din această perioadă programul de funcționare va fi normal, între orele 10.00 și 22.00, conform noilor reglementări în vigoare.

În această perioadă, București Mall-Vitan își întâmpină vizitatorii de toate vârstele cu o atmosferă caldă și minunate decorațiuni de Crăciun. Totul este magic în mall, iar aici clienții vor găsi cu siguranță darurile ideale pentru cei dragi, pe care le și pot ambala apelând la serviciul gratuit de împachetat cadouri, disponibil zilnic în intervalul 12:00 – 20:00.

La București Mall – Vitan, Moș Crăciun ține pasul cu tehnologia: până pe 24 decembrie, el se va întâlni cu cei mici pe Zoom! Cadrul festiv – Satul lui Moș Crăciun din zona Lounge Area este echipat complet pentru ca prichindeii să poată vorbi cu Moșul și să-i poată transmite toate dorințele de pe lista lor. Moșul poate fi găsit în intervalul 13 – 23 decembrie între orele 17.00 și 19.00, iar pe 24 decembrie între orele 16.00 și 18.00. În plus, Caruselul așteaptă copii de toate vârstele, sâmbătă și duminică între orele 12.00 – 20.00, accesul fiind gratuit!

 

Ca de fiecare dată în această perioadă, până în data de 24 decembrie, București Mall – Vitan găzduiește meșteșugari locali și produsele acestora, într-o nouă ediție City Vibes Fair, de unde poți cumpăra cadouri unicat sau personalizate pentru cei dragi.

Luna decembrie aduce la Alist Designers Boutique două nume cunoscute și îndrăgite de fanii creațiilor vestimentare românești: Atelier HAMZA și Izabela Măndoiu. Este ocazia ideală pentru o vizită în București Mall -Vitan, mai ales că sărbătorile sunt foarte aproape.

 

Și cum la București Mall-Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, clienții care aleg să facă cumpărături de minim 600 lei, pe cel mult 2 bonuri fiscale de la magazinele din acest centru comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1500 lei, vor primi garantat un voucher în valoare de 200 lei.

Între două sesiuni de cumpărături, vizitatorii mall-ului se pot bucura de ultima expoziție culturală a acestui an, ”Cărți Poștale și Scrisori de Crăciun și Anul Nou”, care aduce în atenția publicului fragmente prețioase din colecția Muzeului Național al Literaturii Române. Spiritul sărbătorilor de iarnă este surprins cel mai bine în cărțile poștale și scrisorile ce acum par o amintire îndepărtată.

Centrul comercial a luat toate măsurile de prevenție în vederea stopării răspândirii Covid-19, fiind dotat cu porți de termo-scanare la toate intrările, dozatoare cu dezinfectanți, sisteme de purificare a aerului din lifturi, iar zonele comune fiind dezinfectate frecvent cu lămpi germicidale cu UV sau prin nebulizare.

###

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News