eToro lansează portofoliul DeFi, oferind investitorilor o diversificare instantanee prin expunerea la mai multe criptoactive DeFi importante

eToro, platforma globală de investiții multi-active, a lansat astăzi un portofoliu DeFi, oferind investitorilor expunere pe termen lung la proiecte cheie din ecosistemul DeFi, permițându-le acestora să devină parte a uneia dintre cele mai inovatoare dezvoltări din domeniul financiar.

Finanțarea descentralizată (DeFi) este o mișcare care își propune să ocolească intermediarii financiari tradiționali prin plasarea serviciilor financiare pe blockchain. Mai degrabă decât să descentralizeze doar tranzacțiile (ca în cazul Bitcoin), DeFi urmărește să descentralizeze mai multe segmente ale industriei financiare. Acest lucru se realizează prin intermediul contractelor inteligente, care sunt fragmente de cod informatic ce permit efectuarea de transferuri și acorduri complexe pe blockchain fără a fi nevoie de aprobarea unei autorități centrale.

Portofoliul DeFi al eToro cuprinde unsprezece criptoactive DeFi: Ether (ETH), Uniswap (UNI), Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Compound (COMP), Yearn.finance (YFI), Decentraland (MANA), Polygon (MATIC), Algorand (ALGO), Basic Attention Token (BAT) și Maker (MKR).

Dani Brinker, șeful investițiilor de portofoliu de la eToro comentează: „DeFi este una dintre cele mai discutate inovații din domeniul financiar, mii de noi criptoactive apărând în ultimele luni. Dar pentru persoanele care nu au timp să cerceteze whitepaper-ul fiecărui activ, piața poate părea un câmp minat. Prin împachetarea unei selecții de criptoactive în cadrul unui DeFi CopyPortfolio, facem noi munca grea și le permitem clienților noștri să obțină expunere și să distribuie riscul pe o varietate de criptomonede.”

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

„Finanțarea descentralizată este o formă de finanțare bazată pe tehnologia blockchain care nu se efectuează prin intermediari financiari, cum ar fi brokeri, burse sau bănci pentru a oferi instrumente financiare tradiționale, ci utilizează contracte inteligente pe blockchain”, explică Brinker. „În portofoliu sunt incluse atât rețele blockchain cu contracte inteligente, cât și o selecție de protocoale de top, ceea ce vă oferă expunere la fiecare colț al DeFi – de la Uniswap la Yearn și nu numai – fără a fi nevoie să petreceți ore întregi să faceți cercetare. Ne folosim de poziția unică a eToro ca inovator în cadrul domeniului cripto, pentru a revizui aceste proiecte și a actualiza alocarea și metodologia pe parcurs.”

Investiția inițială pornește de la 1.000 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sectorul DeFi. DeFi este unul dintre cele peste șaizeci de portofolii disponibile pe eToro.

 

Despre eToro Group

eToro este o platformă de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. Compania a fost fondată în 2007 cu misiunea de a face accesibile piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 23 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Declinare de responsabilitate:

Investițiile în criptomonede nu sunt reglementate în unele țări din UE și în Regatul Unit. Nu există protecție a consumatorilor. Capitalul dumneavoastră este în pericol.

eToro este o companie de servicii financiare autorizată și reglementată în Europa de Comisia Valorilor Mobiliare și Bursiere din Cipru, în Marea Britanie de către Autoritatea pentru Conduită Financiară (FCA) și de către Comisia Australiană pentru Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) în Australia.

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata