JO de iarnă: Obama se ţine de cuvânt şi îi trimite două navete cu bere premierului canadian

Casa Albă va trimite luni, 10 martie, două navete cu bere la Ambasada Canadei la Washington, după un pariu pierdut de preşedintele Barack Obama cu premierul canadian, Stephen Harper, despre meciuri de hochei la Jocurile Olimpice de iarnă, informează AFP.

‘Suntem nerăbdători să trimitem luni două navete cu bere proaspăt preparată’ pentru premier din partea preşedintelui, a scris Consiliul pentru Securitate Naţională (NSC) vineri pe contul său de Twitter.

Într-un alt mesaj, NSC a precizat că berile artizanale vor fi aromatizate cu miere dintr-un stup instalat în grădina Casei Albe.

‘Din partea preşedintelui, noroc şi felicitări pentru victoria canadiană (de data aceasta)! Aşteptăm revanşa cu nerăbdare’, a mai scris NSC în al treilea mesaj.

La fel ca în 2010, Obama şi Harper au pariat fiecare pe victoria echipei sale naţionale de hochei, iar la Soci, la fel ca la precedentele Jocuri Olimpice de iarnă de la Vancouver, Canada a câştigat dubla întâlnire.

Echipa feminină a Canadei le-a bătut pe hocheistele americane cu 3-2 după prelungiri, pe 20 februarie, în finală. A doua zi, canadienii au fost victorioşi în faţa vecinilor de la sud, în semifinalele turneului masculin, după care au câştigat medalia de aur împotriva Suediei, două zile mai târziu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata