Pantofii tip escarpen rosii- ghid de buna purtare

Simboluri ale unei senzualitati si ale unui sex-appeal fara pereche, pantofii tip escarpen in nuante de rosu, se pot purta in viata de zi cu zi, la cele mai frumoase tinute. Care sunt insa cele mai bune idei?

In versiunea lor din satin, pantofii tip escarpen rosii sunt cei mai sic cu putinta. Se pot purta alaturi de o rochita neagra sau de o pereche de blugi mai scurti care dezvaluie gleznele. Vei obtine cu siguranta cele mai frumoase tinute cu ajutorul lor.

Pentru cele mai frumoase tinute basic sic, nu ai mare lucru de facut. Pantofii tip escarpen in nuante de rosu arata de minune alaturi de piesele vestimentare de baza din dressing. Blugii simpli, purtati alaturi de un tricou uni in nuante de alb vor fi pusi cel mai bine in valoare de pantofii in nuante de rosu. Rezultatul – un look foarte sexy fara prea multe batai de cap.

Pantofii tip escarpen in nuante de rosu pot sa puna cel mai bine in valoare un total look rosu. Mai ales un look mai boyish. Blugii boyfriend si camasa de blugi vor fi sublimati cu ajutorul pantofilor tip escarpen in nuante de rosu.

Pantofii tip escarpen in nuante de rosu se potrivesc de minune cu un total look negru. Vor face diferenta atunci cand vrei sa vii cu un plus de culoare pentru toate tinutele tale mai sobre sau mai simple. Alege o fusta midi sau o rochita neagra pe care sa le pui in valoare cu ajutorul unor pantofi tip escarpen in nuante de rosu cu varful ascutit.

Si daca vrei sa obtii un minunat look retro, poti purta pantofii in nuante de rosu la o pereche de blugi desirati in partea de jos. Blugii mom pot sa fie si ei cea mai buna alegere.

Cum ar fi sa iti pui in valoare toate tinutele prin intermediul unor pantofi in nuante de rosu si al unei genti in aceeasi nuanta? O camasa cu un umar dezveliti, in dungi si volanase purtata alaturi de blugi cu broderii sau cu gaurele va fi sublimata de nuanta de rosu.

Sursa foto: oteros.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata