Top 5 idei de cadouri practice pentru viitori părinți

Dacă ai în jurul tău prieteni care vor deveni în curând părinți, probabil că te gândești să le faci un cadou drăguț, dar care să fie și util în același timp. Cu siguranță te vei distra foarte bine la cumpărături, cu singura condiție să știi ce să cauți. Ai nevoie de ceva practic, amuzant și care să nu te falimenteze. Orice cadou va fi la fel de bine primit, chiar dacă este un body pentru bebelusi personalizat sau un abonament la cursuri de înot pentru bebeluși. Cu toate acestea sigur ai nevoie de puțină inspirație pentru a face alegerea corectă. 

Deși fiecare părinte este diferit, există câteva lucruri de care s-ar bucura oricine. Sunt produse care îi vor ajuta pe parcursul călătoriei pe care o au în față și sunt, de asemenea, extrem de valoroase doar prin simplul fapt că arată cât de multă atenție ai acordat nevoilor lor. 

 

     1. Set de hăinuțe pentru bebeluși

Este un cadou ușor de cupărat și foarte util, deoarece un bebeluș nu are niciodată prea multe haine. De cele mai multe ori vei găsi seturi complete, astfel încât nu trebuie decât să alegi culoarea, modelul și vârsta. Salopete lungi, body-uri, pantaloni moi din bumbac, șosete pufoase, toate sunt la fel de practice și de frumoase. Un secret pe care trebuie să-l știi este că hainele pentru bebeluși trebuiesc cumpărate cel puțin o măsură mai mare, pentru a evita orice surprize neplăcute. Decât să cumperi niște haine care îi sunt mici, mai bine alegi ceva ce va purta oricum, chiar dacă peste o lună sau două. 

 

     2. Termometru fără atingere

Un copil trebuie îngrijit non stop, iar dacă apar probleme de sănătate temperatura trebuie monitorizată cu precizie. Mai ales în sezonul rece, când răcelile sunt frecvente, un termometru fără atingere este extrem de util, pentru simplul fapt că nu atinge pielea celui mic. Atunci când nu se simt bine, bebelușii sunt extrem de nervoși și cel mai mic lucru care nu le place (cum ar fi o atingere rece pe frunte), poate declanșa o criză de plâns ce poate înrăutăți lucrurile. 

 

     3. Scutece și șervețele umede

Vor fi și ele foarte apreciate, cu toate acestea trebuie să știi că scutecele au dimensiuni și trebuiesc alese în funcție de kilogramele bebelușului. Dacă aici poate fi puțin mai dificil, șervețelele umede nu au niciun fel de restricții, sunt universale și pot fi utilizate timp îndelungat. Șervețele umede sunt, probabil, cel mai bun prieten al părinților, deoarece pot fi utilizate atât la curățarea celui mic, dar și a suprafețelor cu care intră în contact sau pe care le murdărește. 

 

     4. Aspirator pentru nas

Dacă nu ești părinte, crede-ne pe cuvânt atunci când îți spunem cât de important este acest aparat. Dacă ești părinte, știi deja de câte probleme ai scăpat utilizând un aspirator nazal, care poate fi folosit în diverse situații, nu doar când bebe este răcit. Curățarea nasului de mucus este o regulă importantă pentru prevenirea infecțiilor, deoarece, în caz contrar, nasul se poate înfunda, iar mucusul va coborî pe gât ori se duce spre urechi. Rezultatul poate fi destul de neplăcut, de la infecții în gât, la otite și chiar pneumonii. 

 

     5. Aparat instant pentru preparat lapte praf

Chiar dacă alăptarea este cea mai indicată metodă pentru a hrăni un bebeluș, pot apărea și situații speciale. Pe lângă asta, după o anumită vârstă, cu siguranță toți bebelușii sunt hrăniți cu lapte praf, așa că un aparat instant pentru preparat această mâncărică apreciată de cei mici, este o adevărată comoară în casa oricărui părinte. Pune în pachet și câteva biberoane de calitate și câteva suzete, astfel încât aparatul să poată fi utilizat în orice moment, fără nicio altă pregătire. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata