Alege sistemul profesional de cos de fum de la Schiedel pentru siguranta ta!

Schiedel a aflat care este secretul de a îmbina eficient performanța cu esteticul și a lansat pe piață o gamă largă de sisteme de coșuri de fum din ceramică sau inox, oferind clienților un standard de calitate superioară la un preț accesibil. Coșurile de fum Schiedel sunt realizate din cele mai bune materiale care se găsesc la ora actuală pe piață, răspund cerințelor europene în vigoare și sunt produse în fabricile  proprii cu utilaje de ultimă generație, de către personal cu experiență și înaltă calificare.

Echipa Schiedel nu comercializează doar sisteme de coșuri de fum, ci oferă și soluțiile pentru asigurarea confortului termic din locuințe. Profită de calitatea și performanțele coșurilor de fum Schiedel și bucură-te o viață în  siguranța datorită confortului oferite de acestea.

Cosurile de fum ceramice au o durată de viață foarte mare, tradusă prin perioada de garantie de 30 ani, iar montajul acestora este extrem de simplu, deoarece nu implică tehnologii, materiale sau utilaje speciale.Schiedel recomanda toate cele 5 tipuri de sisteme de  coşuri de fum ceramice, datorita performantelorprivind rezistenţa la condensul acid şi la şocurile termice, indiferent de combustibilul utilizat. De asemenea,  beneficiarii au libertatea de a alege construirea acestuia atât in interiorul cât și în exteriorul imobilelor, datorita sistemului tristrat ventilat ce defineste structuracosurile de fumSchiedel.

Coșurile de fum din oțel inoxidabil sunt fabricate după o tehnologie avansată, pentru că dispun de o îmbinare performantă a tubulaturii, au greutate proprie, dimensiuni reduse şi pot fi montate atât în exteriorul,cât şi în interiorul construcţiei. Totodată, au o garanţie mare de funcţionare şi se pretează la toate tipurile de combustibil.

Alegerea unui sistem de coș de fum profesional este esențială pentru că asigură garanția funcționării sursei de caldura la parametri optimi. Un punct forte al sistemelor de cosuri de fum ceramiceSchiedel este structura acestora – tubulatura de șamotă, izolație din vată minerala bazaltică și manta din beton ușor. Acest aspect este important în prevenirea pierderii de căldură din interior catre exterior și a imbunătățirii tirajul deoarece se evită răcirea rapidă a gazelor de ardere.

De la faza de proiectare până la punerea în operă a coşurilor de fum, prin punerea la dispoziție a instrucțiunilor de montaj tipărite, Schiedel e în permanenţă aproape de clienţi şi parteneri, prin reprezentanţii zonali, care prestează următoarele servicii:

 

  • CONSULTANŢĂ TEHNICĂ DE SPECIALITATE:

– alegerea tipului de coş de fum adecvat;

– calculul secţiunii (diametrului) cosului de fum izolat;

– stabilirea soluţiilor de reabilitare a coşurilor de fum degradate;

  • INFORMAREA PERIODICĂ A PROIECTANŢILOR DE SPECIALITATE
  • CURSURI DE PREGĂTIRE PENTRU DISTRIBUITORII AUTORIZAŢI ŞI CONSTRUCTORI

Un lucru important pe care nu trebuie să îl treceți cu vederea este faptul că un coș de fum trebuie curăţat de către personal specializat în domeniu cel puţin o dată pe an. Nu acceptați serviciul persoanelor neautorizate, pentru a evita pericolul unui incendiu.

În România, Schiedel, parte a grupului Bramac, comercializează o gamă largă de coșuri de fum din ceramicăsi inox ! Investind într-un coș de fum profesional, investești in siguranța ta de zi cu zi pentru o viață!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata