Anul 2021 aduce o nouă oportunitate de dezvoltare profesională pentru tinerele din Constanța

13

Pandemia de COVID-19 a adus un semnificativ dezechilibru economic. Nu doar la nivel național, ci la nivel mondial, aspect pe care economiștii români l-au prevăzut încă din lockdown-ul din primăvara anului 2020. În pofida faptului că acum se testează diverse metode prin care să se repornească motorul economic, multe companii nu mai au resursele necesare pentru a își continua activitatea, ceea ce duce inevitabil la o rată de șomaj crescută.

Cu toate acestea, unele industrii s-au dovedit a fi stabile și chiar înfloritoare pe timp de pandemie. Drept urmare, unele business-uri au reușind nu doar să treacă prin pandemie pe profit, ci și să își consolideze poziția pe piață și chiar să se dezvolte. Printre acestea se numără și studioul de videochat Best Studios care recent și-a deschis o nouă franciză în Constanța.

Best Studios Constanța – una dintre cele mai noi locații Best Studios

Best Studios, unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Romania, recunoscut la nivel mondial si premiat in cadrul numeroaselor evenimente de profil din industrie, și-a deschis chiar pe timp de pandemie un nou studio de videochat în Constanța.

„Vizăm perfecționarea și evoluția permanentă în fiecare activitate pe care o întreprindem, astfel că studioul de videochat Best Studios din Constanța vizează aceleași valori și aceeași viziune ca brandul Best Studios”.

Cu un management impecabil și o echipă performantă de traineri, studioul de videochat Best Studios Constanța deschide sesiunea de angajări, oferindu-le femeilor din Constanța o șansă reală către un trai mai bun, lipsit de griji financiare. Modelele care doresc să colaboreze cu studioul Best Constanța au nevoie de un aspect fizic îngrijit, abilități native de comunicare și, mai ales, seriozitate.

„Ne dorim colege motivate, care doresc să își schimbe traiectoria în viață și care știu că lucrurile bune nu se așteaptă, ci se obțin prin multă muncă. Nu căutăm tinere cu experiență, avem cei mai buni traineri meniți să le ofere toate informațiile necesare și tot sprijinul de care au nevoie pentru a progresa rapid către poziția de model de top. Căutăm femei motivate, tinere care sunt gata să își schimbe viața și să trăiască în familia Best Studios”.

Pentru a putea să asigure o evoluție rapidă a modelelor, Best Studios Constanța lucrează îndeaproape cu cea mai bună echipa de traineri de videochat din care fac parte și foste modele de top.

Pe lângă partea de training, studioul de videochat Best Studios din Constanța a încheiat deal-uri cu cele mai bune platforme de videochat, astfel încât modelele să aibă posibilitatea de a face bani încă din primele zile de colaborare. Desigur, angajarea în studioul de videochat din Constanța le poate aduce tinerelor venituri nete garantate încă din prima lună de colaborare (în valoare de 4.000 de lei / lună), pe lângă procentul de până la 70% din încasări.

Fiind vorba despre un domeniu în care frumusețea și comunicarea se îmbină perfect, studioul le oferă tinerelor un adevărat salon de înfrumusețare, chiar în incinta studioului de videochat, pentru a se asigura de faptul că acestea arată impecabil în fiecare zi. De asemenea, modelele Best Studios Constanța beneficiază de training gratuit, cursuri de limba engleză și dezvoltare personală & profesională.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata