Huawei MateBook D15 este cel mai bun pentru studenți?

25

Indiferent dacă la școală, la facultate sau la universitate, a fi student în acest moment înseamnă că vei avea nevoie de un computer portabil puternic, care să se ocupe de tot ce trebuie să faci acasă. Fără un laptop bun, cursurile și testele online, cercetarea temelor și discuțiile cu linkurile video cu colegii pot fi dificile.

În comparație cu alte laptop-uri de pe piață, Huawei MateBook D15 este ideal pentru studenții care caută laptopuri de înaltă performanță și stilate. Dotat cu ingeniozitate și caracteristici cheie, Huawei MateBook D15 este un partener de încredere pentru cititorii care au nevoie să fie online mai mult ca niciodată. Huawei MateBook D15 rulează Microsoft Windows 10 și are procesor AMD Ryzen 7 3700U și grafică integrată pentru Radeon RX Vega 10. Acest lucru vă permite să utilizați fără probleme aplicații de design populare, cum ar fi Adobe Photoshop și Adobe Premiere Pro. Iată care sunt caracteristicile cheie care fac din laptopul laptop huawei excelent pentru studenți:

 

  1. Acest laptop ușor este ușor de transportat, elegant și la modă. Huawei MateBook D15 vine într-o culoare Mystic Silver, ceea ce îl face să arate bine cu oțel. Corpul elegant, dar subțire, de 16,9 mm, cântărește doar 1,53 kg, așa că îl puteți transporta cu ușurință.

 

  1. Un afișaj bun înseamnă că nu aveți nevoie de un monitor extern pentru a arăta mai bine. La fel ca restul seriei MateBook, MateBook D15 are și un afișaj Huawei full view. Aceasta include o dimensiune uimitoare a ecranului corpului de 87% și rame mai mici cu 5,3 mm.

 

  1. Partajarea Huawei și interacțiunea pe mai multe ecrane vor fi mai ușor și mai simplu de integrat activitățile echipei. Smartphone-ul dvs. și Huawei MateBook D15 pot fi convertite într-un singur dispozitiv cu doar o atingere cu aceste două caracteristici. Nici măcar nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a face acest lucru. Ecranul telefonului dvs. va apărea pe laptop când activați partajarea Huawei. Veți putea să glisați și să plasați fișiere și să le editați pe un computer portabil în timp ce discutați cu membrii echipei de pe telefon folosind aceeași tastatură și mouse.

 

  1. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitate și securitate. Dacă folosiți laptopul în fiecare zi, confidențialitatea este o mare problemă. Dar Huawei MateBook D15 are o nouă cameră încorporată, care este amplasată inteligent pe tastatură. Desigur, nici nu veți putea vedea camera până când nu faceți clic pe ea. Nici măcar nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat să vă opriți camera după un studiu online, doar conectați-o din nou pentru a vă asigura confidențialitatea. MateBook D15 are, de asemenea, un cititor de amprentă integrat ca o funcție suplimentară de siguranță. Tot ce trebuie să faci este să-l atingi cu degetul pentru a-l deschide și a intra în siguranță.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata