Incaseaza mii de dolari lunar! Afla cat castiga tinerele dintr-un studio de videochat din Bucuresti!

16

Banii nu sunt o problema pentru tinerele de la Studio20, cel mai cunoscut studio de videochat din Bucuresti. O spun chiar ele, caci cele mai multe modele din cadrul companiei castiga peste 10.000 de dolari pe luna. Cum reusesc sa incaseze atat de multi bani? Ei bine, secretul succesului consta tocmai in faptul ca acest domeniu de activitate este din ce in ce mai cautat in ziua de astazi.

Avantajele videochatului

Videochatul nu mai este deloc ceea ce era odata, mai ales ca tehnologia evolueaza de la zi la zi iar decorurile devin din ce in ce mai luxoase. Studio20, studio videochat Bucuresti, lucreaza constant pentru a oferi cele mai bune conditii modelelor sale si pentru a le ajuta sa exceleze in domeniu. Printre facilitatile de care se bucura tinerele in acest studio de videochat din Bucuresti se numara traininguri gratuite, acces la o garderoba impresionanta, program flexibil (in ture), asigurare medicala privata gratuita si posibilitatea de a accesa imprumuturi fara dobanda direct de la companie.

Pentru a avea toate aceste lucruri, dar si multe bonusuri de performanta, tinerele aspirante la titlul de model Studio20 trebuie sa isi demonstreze perseverenta si ambitia. Acestea nu au nevoie de experienta pentru a lucra intr-un asemenea studio de videochat din Bucuresti, insa trebuie sa fie muncitoare si sa isi stabileasca inca de la bun inceput obiective financiare clare.

Modelele, femei cu adevarat implinite

Cel mai mare obiectiv pe care si-l propun fetele de la Studio20 este acela de a castiga cat mai multi bani din conversatiile pe care le au cu admiratorii. Oameni din toata lumea sunt dispusi sa plateasca enorm pentru a sta in compania unor fete frumoase, inteligente si extrem de convingatoare. Modelele Studio20 practica videochat glamour, care presupune imbinarea tehnicilor de seductie cu inteligenta nativa si farmecul personal.

Cu alte cuvinte, acestea nici nu sunt nevoite sa se dezbrace pentru a le oferi un show in fata camerei de filmat. Invatate de traineri la cursurile gratuite, tinerele dintr-un studio de videochat din Bucuresti stiu sa intre si in rolul de psiholog, atat de cautat in ziua de azi. „Aici am intalnit o echipa de oameni prietenosi, care m-au invatat tot ce trebuie sa stie un model de videochat pentru a castiga cat mai multi bani. De fapt, acesta a fost si motivul pentru care am ales sa lucrez la Studio20”, marturiseste Simona, o tanara in varsta de 22 de ani, care adora ceea ce face si se simte extrem de multumita in acest studio de videochat din Bucuresti.

S-ar parea ca secretul fericirii la locul de munca nu consta doar in cat de mult iti place ceea ce faci, ci si in cat de mult de motiveaza din punct de vedere financiar. Aceste doua aspecte nu pot exista separat, ci doar impreuna, tocmai de aceea sloganul dupa care se ghideaza si renumitul Studio20 este „Excelam impreuna”.

Daca vrei sa incepi si tu o cariera la cel mai bun studio de videochat din lume nu trebuie decat sa completezi formularul de pe site si sa il trimiti iar un reprezentant Studio20 te va contacta in cel mai scurt timp. Mai mult, pentru informatii suplimentare poti suna la 0748 777 757 pentru a stabili un interviu la acest studio de videochat din Bucuresti sau la oricare din celalalte locatii!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata