La ce să fii atentă când cumperi o geantă de designer

Orice geantă de calitate reprezintă o investiție, însă, atunci când vine vorba despre un model de designer, lucrurile se complică. Dacă ai de gând să cumperi o geantă de designer, calitatea merită fiecare bănuț, ținând cont și de semnătura celui care a creat-o. Pentru că vei cheltui o sumă consistentă pe o geantă de lux, trebuie să fii atentă la detalii, astfel încât să te bucuri de un produs de calitate, pe care să-l porți și zeci de ani. Iată:

Achiziționează gențile de designer dintr-o reprezentanță a brandului

În primul rând, trebuie să știi că gențile de designer pot fi achiziționate dintr-o reprezentanță locală a brandului sau din magazinele de lux. Nu vei găsi niciodată modele de genți originale, de brand, comercializate la o tarabă sau la magazine locale obscure, care nu inspiră încredere.

Alege genți de brand de pe site-uri acreditate

Deși gențile de designer se pot găsi la reprezentanțele locale ale brandului de la care le achiziționezi, acestea pot fi listate și comercializate și de site-uri acreditate, precum epantofi.ro. Verifică pe fiecare site, astfel încât să te asiguri că primești un produs 100% original, care deține logo-ul unei mărci înregistrate.

Întreabă de certificatul de garanție

Vrei să achiziționezi o geantă de designer? Întreabă dacă modelul ales vine însoțit de un certificat de garanție. Ai putea crede că acesta nu reprezintă un factor determinant în achiziția ta, însă, certificatul de garanție este primul lucru care îi lipsește unui produs fake. Astfel, în momentul în care primești geanta însoțită de certificatul de garanție, sunt șanse mari ca poșeta să fie autentică.

Acordă atenție detaliilor

De cele mai multe ori, gențile de designer au și un număr unic gravat în interior sau au o căptușeală specifică. În funcție de brand, fiecare model are caracteristicile lui. Atunci când vine vorba despre o geantă de designer, aceasta trebuie să arate impecabil, atât la interior, cât și la exterior.

Totodată, când alegi o geantă de brand, fii atentă și la locul în care este plasat logo-ul, la modul în care este plasat fermoarul și la modul în care sunt realizate cusăturile. Caracteristicile variază de la un designer la altul și te ajută să diferențiezi modelele de brand de cele contrafăcute.

Uită-te la preț

Gențile de designer recunoscute la nivel internațional nu au un preț mic de achiziție. De aceea, dacă găsești o geantă de designer cu un preț prea mic ca să fie adevărat, probabil că așa este. Gențile nu pot fi achiziționate la un preț mult mai accesibil decât în magazine, de aceea, trebuie să cumperi doar de la retaileri autorizați.

Sfaturi suplimentare

Fiindcă vrei să te bucuri de genți de designer originale, pe care să le asortezi cu cele mai frumoase articole vestimentare din garderobă, ține cont și de următoarele recomandări:

  • Ia în calcul politica magazinului și termenii săi de returnare a produselor. În caz că nu ai primit ce ai comandat, asigură-te că poți returna geanta pentru a-ți lua banii înapoi.
  • Fii atentă la dimensiunile genții! Chiar dacă cumperi o geantă de brand, trebuie să știi ce te aștepți. Nu te uita doar la poze și studiază specificațiile produselor. În acest fel, nu vei fi dezamăgită că ai primit o poșetă în care nu-ți încap obiectele personale.
  • În funcție de țara din care cumperi o geantă de designer, poți fi nevoită să plătești anumite taxe suplimentare.

Acestea sunt principalele criterii de care să ții cont atunci când vrei să ai în garderobă o geantă de designer. În ceea ce privește brandul, modelul și aspectul, toate țin de preferințele tale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata