Special Doors – e-shopul pentru confortul casei tale

Moderne, sigure, de o calitate superioară și versatile, ușile metalice din cadrul magazinului Special Doors sunt din ce în ce mai căutate de către persoanele sau familiile care își construiesc o casă sau își cumpără un apartament. Ușile au în general un rol foarte important pentru confortul optim al unei locuințe, cât și pentru un design mai aparte.

Unii specialiști spun că primul pas atunci când ne construim o casă, înainte de finisajul pereților, este indicat să ne alegem ușile, iar după acestea este mai ușor să ne achiziționăm mobila sau parchetul. În cadrul magazinului Special Doors putem găsi variante cât și modele de usi metalice pentru intrare sau pentru interior, în funcție de preferințe, stil, design, dar și în funcție de resursele financiare.

Criteriile după care ne ghidăm atunci când alegem o ușă pentru intrare

Este foarte adevărat că gusturile niciodată nu se discută, însă este important să ne ghidăm după anumite aspecte în ceea ce privește alegerea unei uși pentru o locuință. Un factor important care nu trebuie omis în ceea ce privește alegerea unei uși este izolarea termică, pentru că ținem cont de diferențele de temperatură din timpul anului. Diferențele de temperatură din interior comparativ cu cel exterior duc adesea spre condens, fapt care rezultă uzura și degradarea ușii în timp.

Ținem cont totodată și de izolarea fonică, mai ales la ușile de intrare pentru apartament, pentru a păstra confidențialitatea discuțiilor, cât și pentru anularea zgomotelor produse de alți vecini pe palier. Un alt factor important este materialul din care este confecționată ușa. Calitatea acestuia se traduce prin funcționalitatea ușii pe termen îndelungat, nu se degradează și este foarte rezistentă.

În cadrul site-ului www.specialdoors.ro putem găsi uși metalice care vin de asemenea cu o serie de avantaje importante. Sunt blindate, oferă siguranță, calitate și au un design special. Toate sunt izolate atât termic cât și fonic. Pentru o ușă de la intrare nu ar trebui să faceți rabat de la calitate sau să economisiți, dacă vă doriți ca aceasta să reziste în timp și să vă aducă un confort sporit în propria casă. Este o investiție inteligentă care vă aduce economii în timp.

Un ultim aspect important de care ar trebui să țineți cont în achiziționarea unei uși la intrare este rezistența la schimbările climatice. Asta înseamnă că ușa pe care o cumpărați trebuie să fie special tratată pentru a nu permite precipitațiilor, vântului sau soarelui să o deterioreze.

Criteriile după care ne ghidăm atunci când alegem ușile pentru interior

Alegerile nu se diferențiază foarte mult atunci când alegeți ușile pentru interior față de cele de exterior, însă se mai adaugă câteva aspecte după care să vă ghidați. Ușile din interior pot fi cele care dictează stilul locuinței. Astfel că, în funcție de stilul sau preferințele noastre, moderne, clasice, de lux sau vintage, ne putem proiecta viziunea în obiectele din casă,  începând cu ușile.

Un ultim aspect care se pretează în ambele cazuri este garanția și durata de viață a produsului. Iată că acest aspect poate fi un indicator important în ceea ce privește calitatea produsului. O companie care se respectă și care are siguranța produselor pe care le oferă, va avea tot timpul în vedere garanția produselor, ceea ce oferă o încredere în plus.

Special Doors este una dintre companiile care oferă aceste aspecte descrise anterior, deoarece are o experiență vastă pe această nișă.

În cadrul magazinului puteți găsi cinci categorii de produse precum:

  • uși de interior
  • uși metalice de la intrare
  • parchet laminat
  • uși antifoc
  • accesorii pentru uși

Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse puteți accesa site-ul specialdoors.ro.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon:  0728.476.634

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata