Trucuri pentru a transforma orice tinuta simpla in una spendida

Nu tot timpul ne permitem sa achizitionam doar haine de brand care, de obicei, au preturi extrem de mari. Nicio femeie nu trebuie sa uite zicala nu haina il face pe om. Mai pe scurt, nu brand-ul este cel care defineste intotdeauna eleganta si bunul gust pentru fiecare persoana in parte.

Tot mai multe femei au inceput sa se imbrace dupa cum isi doresc si nu dupa modelul hainelor ce au defilat pe podium. Acest lucru nu este deloc gresit pentru ca toamna aceasta se poarta stilul propriu. Cu o accesorizare pe masura, orice tinuta aparent banala poate fi propulsata pe culmile elegantei.

Ce impact au cerceii?

Un accesoriu nelipsit al oricarei femei sunt cerceii. Acestea poarta o pereche in fiecare zi – multe dintre ele ii inlocuiesc pe cei de baza doar atunci cand participa la un eveniment privat.

O pereche de cercei aleasa corect este cea care poate da peste cap toata aparitia purtatoarei. In compania unui colier elegant, cea care le poarta va atrage toate privirile. Cum trebuie sa fie cerceii? Mari daca tinuta este impunatoare, mici si cocheti cand se alege o tinuta simpla, iar lista poate continua.

Brosele – inca la moda

Probabil pentru unele femei moda broselor a apus de mult. Acest lucru este total gresit – marii designeri incurajeaza purtarea broselor pentru nota de unicitate adusa tinutelor.

O rochie neagra, simpla va prinde viata atunci cand este accesorizata cu o brosa eleganta, stralucioare. In aceeasi ordine de idei, aceste accesorii arata extrem de bine si atunci cand sunt prinse pe sacou.

Atunci cand purtatoarea nu stie ce sa faca pentru a scoate tinuta aleasa din anonimat, specialistii ii recomanda sa dea un cu totul alt aer tinutei cu ajutorul unei brose.

Esarfele – elementul cheie pentru o tinuta office

Esarfele au fost si inca sunt la moda, mai ales acum cand mercurul din termometre nu indica o temperatura tocmai satisfacatoare.

Pentru femeile ce isi doresc sa elimine clasicul din tinuta office, esarfele sunt cele care le pot veni in ajutor. Camasa alba, imaculata, impacabila va fi ca un fundal pentru o esarfa cocheta si eleganta. Descopera gama de rochii office de la DyFashion pentru a sti cu cei vei combina acest accesoriu.

Geanta si rolul ei

Orice femeie are o colectie impresionanta de genti. Pe langa rolul de spatiu de depozitare, geanta este si cea care poate schimba cu totul aspectul tinutei. De exemplu, atunci cand se doreste renuntarea la monotonie, o geanta ce se potriveste perfect cu stilul adoptat – nu iese mai mult decat rochia, de exemplu, in evidenta – poate face diferenta dintre o tinuta simpla si una ce se afla pe culime elegantei.

Cele interesate de piese unicat ce respecta cerintele impuse de noua colectie a sezonului rece, pot avea in vedere recomandarile specialistilor DyFashion. In cadrul magazinului se regasesc o mutitudine de articole vestimentare si nu numai pentru ca fiecare aparitie sa fie una de impact. Mai mult decat atat, stocul este actualizat saptamanal pentru ca moda vine mereu cu recomandari noi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata