Atunci când ai nevoie de un ajutor financiar rapid, poți apela la un credit nebancar

44

Un credit IFN sau creditele nebancare s-au dovedit a fi de real ajutor atunci când te confrunți cu cheltuieli neprevăzute. Situațiile neprevăzute fac parte din viețile noastre și uneori presupun o cheltuială nedorită. Fie că ți s-a stricat mașina de spălat rufe sau ai rămâs în drum cu autoturismul familiei, chiar și dacă ai uitat să pui deoparte bani pentru cadoul cuiva drag și ți-ai amintit fix în acest moment.. oricare dintre variante presupun un stres financiar suplimentar de care poți scăpa rapid apelând la un credit nebancar.

De ce credite nebancare? Oamenii aleg aceste credite pentru că sunt rapide și au condiții de eligibilitate mult mai permisive. Nu presupun niciun număr mare de documente pentru a solicita creditul, analiza se face rapid și primești banii într-un timp “record”, uneori în doar câteva minute.

Cum poți obține un credit de la o instituție financiară nebancară?

Spre deosebire de instituțiile bancare, IFN-urile sunt mai puțin reticente la istoricul negativ înregistrat în Biroul de credit, ceea ce oferă posibilitatea de creditare și acestor persoane. Principala condiție de eligibilitate este vârsta, care trebuie să fie cuprinsă între 20 și 75 de ani (ceea ce însemnă că se oferă credite și pensionarilor) iar veniturile nu trebuie dovedite cu adeverință de venit sau alte documente justificative, dar trebuie să fie declarate și să figureze la ANAF, minim 1500 lei/lună. Aceste verificări se fac automatizat la Mai Mai Credit IFN ceea ce permite o aprobare rapidă a  unui credit online.

Ce sumă și pe ce perioadă se poate solicita un credit IFN?

În funcție de tipul de credit, suma și perioada de rambursare pot varia. De exemplu, în cazul Creditului Rate Egale pus la dispoziție de MaiMaiCredit IFN, ai posibilitatea de a obține 10.000 lei pentru o perioadă de maxim 60 de luni, adică 5 ani. Tu alegi suma și perioada în care vrei să rambursezi creditul, iar suma totală de rambursat și rata lunară vor fi afișate în calculatorul de credit disponibil încă din primul ecran al platformei www.maimaicredit.ro

Nu se solicită garanții sau girant

Fără adeverință de venit și fără garanții. Atunci când alegi un împrumut rapid pe card, ai nevoie doar de buletin pentru a obține un credit de maxim 10.000 lei. Perioada de rambursare de rambursare poate fi de maxim 60 de luni. Tu alegi exact suma și perioda în care vrei să achiți creditul, astfel încât să poți achita la timp ratele, într-un mod confortabil și responsabil.

Pentru a te asigura că alegi creditul sau instituția creditoare potrivită, ar fi bine să iei acorzi atenție câtorva detalii care pot transforma rapid creditul tău dintr-un ajutor într-un calvar.

Recomandăm utilizatorilor să aleagă o instiuție care oferă informațiile într-un mod transparent, astfel încât să știi de la început în ce te bagi, înainte de a-ți solicita date personale. Practic, ar trebui să știi clar de la început costurile deaplicare, dobânda (zilnică, săptămânală, anuală), DAE, penalitățile și suma totală de rambursat, astfel încât tu să poți alege creditul și perioada de rambursare într-un mod responsabil care  îți va permite achitarea la timp a ratelor și respectiv a creditului.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online