Marele juriu al lui Trump și-ar fi luat o pauză pentru cea mai mare parte a lunii aprilie

21

Marele juriu din Manhattan care investighează presupusul rol al fostului președinte Donald Trump într-o plată de bani de tăcere către un star porno este programat să se întrerupă pentru aproximativ o lună, au declarat miercuri rapoartele.

Politico a spus că pauza se datorează în mare parte unei pauze programate anterior, citând o persoană familiarizată cu procedurile.

CNN a raportat că marele juriu este programat să se întrerupă după 5 aprilie și să reînceapă mai târziu în cursul lunii.

Trump și-a declarat nevinovăția în această anchetă, care o implică pe actrița Stormy Daniels. Fostul președinte a declarat că procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, l-a investigat pentru “ceva care nu este o crimă, nu este o infracțiune, nu este o aventură”.

Iar Trump a accentuat anticiparea faptului că o punere sub acuzare ar putea fi aproape, postând recent pe platforma sa de socializare că se așteaptă să fie arestat iminent. Reprezentanții săi au declarat mai târziu că nu au primit nicio indicație de acest fel privind calendarul de la procurorii din Manhattan.

Trump – care pregătește o altă candidatură la Casa Albă – se confruntă, de asemenea, cu o anchetă în Georgia privind eforturile sale de a anula rezultatele alegerilor din 2020, precum și cu anchete federale privind gestionarea documentelor clasificate și posibila obstrucție, precum și eforturile sale pe 6 ianuarie.

 

Sursa – www.marketwatch.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online