Calculatoarele second hand, alegerea ideala daca ai o firma la inceput de drum

Ti-ai lansat recent propriul business, iar acum a sosit momentul sa cumperi PC-uri pentru angajatii tai? De departe cea mai inteleapta decizie pe care o poti lua este sa te orientezi catre piata de calculatoare second hand.

Daca ai pornit de putina vreme pe calea antreprenoriatului, in mod sigur doresti sa iti gestionezi cat mai eficient cheltuielile si sa nu irosesti sume mari de bani, care ti-ar putea periclita profitul. Calculatoarele second hand nu vor fi niciodata o povara pentru bugetul tau, din urmatoarele doua motive:

  1. Sunt ieftine. Calculatoarele second hand pot fi chiar si de 2-3 ori mai ieftine decat unele noi, cu un aspect si performante similare. Daca optezi pentru un furnizor de echipamente IT cu o experienta indelungata pe piata si cu recenzii pozitive din partea clientilor, spre exemplu Interlink, vei beneficia de produse performante, cu un aspect care nu prezinta semne de uzura.

 

  1. Au o durata de viata indelungata. De obicei, calculatoarele second hand provin din randul modelelor de business de la branduri recunoscute la nivel international, printre care Dell, Acer, Lenovo, HP si Fujitsu Siemens. Prin urmare, ai garantia unor produse fiabile, care nu se vor defecta dupa primele luni de utilizare intensa.

 

Totodata, calculatoarele second hand iti ofera si urmatoarele avantaje:

  1. Oferta variata de produse. In cele mai multe cazuri, magazinele oficiale si reprezentantele brandurilor internationale includ in oferta lor un numar redus de PC-uri, din ratiuni care tin de marketing. Pe de alta parte, in cazul calculatoarelor second hand, poti gasi zeci de modele de la acelasi producator, din care il poti alege pe cel optim pentru preferintele si nevoile tale.

 

  1. Garantie indelungata. De obicei, calculatoarele second hand au o garantie standard de 12 Luni. La Interlink, aceasta poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

 

  1. Upgrade-uri ieftine. Daca nu esti intru totul multumit de performantele calculatoarelor second hand, le poti imbunatati atat pe partea de software, cat si de hardware. La Interlink ai parte de urmatoarele posibilitati de upgrade:

 

– upgrade software: licenta Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Windows 8.1 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, licenta Kaspersky Antivirus 1 an;

– upgrade hardware: DDR II 4 GB, HDD 160 GB – 2 TB, SSD 120 – 240 GB;

– garantie PLUS: intre 1 an si 4 ani (peste cele 12 Luni standard);

– alte upgrade-uri: tastatura noua, mouse optic nou.

 

  1. Alte beneficii. Daca alegi sa achizitionezi calculatoare second hand de la Interlink, vei beneficia si de urmatoarele avantaje:

– transport gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

– livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona si alte produse de pe site.

La Interlink gasesti calculatoare second hand cu procesoare pana la Intel Core i7, o capacitate HDD de pana la 2 TB si o capacitate RAM de pana la 64 GB.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata