Microfoane spion pentru liniștea ta

Obținerea la timp a informațiilor de care ai nevoie este cheia succesului și a conștientizării mediului în care trăiești. Foarte adesea există situații în care trebuie doar să înveți ceva, dar pur și simplu nu poți face față singur. În acest moment ai nevoie de ajutorul mijloacelor tehnice, cu alte cuvinte, de microfoane spion.

De asemenea, interceptarea unui telefon mobil nu este neobișnuită în zilele noastre. Dar cel mai relevant echipament pentru obținerea informațiilor este interceptarea convorbirilor de la sediul companiei și a telefonului fix. Microfoanele spion pentru telefon au devenit un instrument comun pentru mulți dintre noi. Acestea ajută în cazul multor nelămuriri.

Securitatea informațiilor

Așa cum poți verifica pe cineva folosind desfășurătorul telefonului, tot la fel poți să și asculți conversațiile care conțin informații personale și confidențiale cu ajutorul microfoanelor spion. Pentru a te proteja împotriva interceptărilor telefonice (dispozitive radio, o gamă largă de camere video, telefoane mobile ascunse, întrerupătoare care maschează microfoanele spion, integrate în încărcător, cu înregistrare la distanță, integrate în prelungitor etc.) securitatea informațiilor, poate fi făcută cu detectoare de câmp.

Interceptarea telefoanelor evoluează odată cu dezvoltarea tehnică, ceea ce înseamnă că microfoanele spion devin din ce în ce mai miniaturale și mai puternice. Găsirea informațiilor secrete fără ajutorul mijloacelor tehnice, devine din ce în ce mai dificilă. Microfoanele spion sunt dispozitive care pot fi amplasate într-o camera, într-un birou, în mașină, în telefon etc.

Microfoane spion – Diferite tipuri

Viața nu este previzibilă și, prin urmare, uneori apar situații în care este necesar să asculți de la distanță și pe ascuns unele conversații pe stradă sau în alte locuri. Există mai multe moduri de a efectua interceptări de la distanță și pe ascuns:

Interceptarea unei unde sonore. Fără să te adâncești în fizică, se poate observa că sunetul are vibrații mecanice care pot fi captate de un microfon spion.

Vibrațiile aerului provoacă și vibrații cu frecvența sonoră a obiectelor fizice: sticlă, pereți, alte suprafețe și, prin urmare, îndepărtând aceste vibrații de la obiectele în sine, poți obține și o „imagine” sonoră a spațiului care le înconjoară. Această caracteristică stă la baza lucrării echipamentelor speciale pentru ascultarea la distanță.

Un alt mod, este potrivit doar pentru a asculta conversația oamenilor – pentru a observa mișcările buzelor vorbitorului cu traducere simultană. Acestea sunt metode cunoscute în prezent, pentru ascultare la distanță și ascunsă.

Este greu de recunoscut vizual scopul acestui dispozitiv, ceea ce face posibilă plasarea acestuia chiar și în locuri accesibile. Bateria permite dispozitivului să fie în modul standby timp de 2-3 zile (până la 2 ore de ascultare).

De asemenea, este posibilă o conexiune staționară la o sursă de alimentare (rețea de 200 V, port USB al computerului sau la rețeaua de bord a vehiculului), ceea ce îți va permite să ai control acustic asupra obiectului 24 de ore pe zi. Dispozitivul de control acustic nu conține nicio indicație luminoasă sau sonoră, așa că va trece neobservat la ascultare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata