Cele mai comune greșeli la pariuri sportive din cauza cărora pierzi bani

71

Cu toții știm că majoritatea oamenilor pierd la pariuri sportive mai degrabă decât să câștige. De ce se întâmplă așa?

Pe lângă faptul că site-urile și casele de pariuri sunt făcute să funcționeze în așa fel încât să obțină profit, și clienții lor fac o mulțime de greșeli din cauza cărora pierd bani. Iată de ce să te ferești atunci când pariezi:

Să te bazezi pe un singur site de pariuri

Pariurile se aseamănă cu cumpărăturile – trebuie să consulți mai multe oferte. Fiecare site oferă propriile facilități și au cote diferite, iar o mică diferență de cotă poate fi în favoarea sau defavoarea ta. Așadar, consultă mai multe site-uri de pariuri, începând cu Unibet pariuri sportive, și alege-l pe cel mai convenabil.

Să nu dai atenție gestionării bankroll-ului

Bankroll management este un aspect de maximă importanță în domeniul pariurilor sportive și te ajută, printre altele, să nu pariezi mai mulți bani decât îți permiți să pierzi. Alocă o anumită sumă de bani în fiecare lună pariurilor și nu o depăși niciodată.

Să nu îți notezi rezultatele

Rezultatele bune se bazează pe colectarea de date și utilizarea acestora – așa procedează orice companie pentru a-și maximiza profiturile, iar tu poți face la fel când pariezi. Dacă nu notezi ce ai câștigat sau ai pierdut, nu vei ști ce funcționează și ce nu și nu vei fi capabil să iei decizii cu adevărat informate.

Să pariezi sub influența a diverse substanțe

Alcoolul și alte substanțe care ne schimbă percepția asupra realității nu se combină cu pariurile și cu nicio altă activitate care necesită uzul rațiunii. Chiar dacă pariurile sunt o distracție, ele ne pot face să pierdem bani atunci când nu suntem atenți și nu luăm deciziile potrivite.

Să încerci să acoperi o pierdere

Să recunoaștem – pierderile la pariuri și jocuri de noroc sunt inevitabile. O greșeală comună este următoarea: ai pierdut o sumă de bani și te simți afectat din cauza asta, de aceea pariezi din nou ca să încerci să recuperezi pierderea. Atâta timp cât încă nu ai depășit bugetul tău alocat pariurilor sportive, nu este nicio problemă. Dar dacă deja ai ajuns la limita de bani pe care ai hotărât să îi investești în pariuri, oprește-te aici – absolut nimic nu îți garantează că următorul pariu va fi cu noroc.

Să pariezi fără să ai o strategie

Nu vei putea să ai câștiguri constante la pariuri dacă nu te folosești de o strategie bine pusă la punct. Diverși factori pot avea un impact considerabil asupra rezultatelor tale, de aceea trebuie să îi cunoști bine și să îi integrezi într-o strategie personală.

Să nu iei valoarea în considerare

Pariul valoric implică efectuarea unui pariu în care probabilitatea de a câștiga pariul este mai mare decât ceea ce reflectă cotele casei de pariuri. Pariurile de valoare oferă o șansă crescută de câștig și este important să te utilizezi de ele, în special după ce acumulezi suficientă experiență.

Tu ce greșeli ai făcut la pariuri sportive și care a fost cea mai mare pierdere a ta?

 


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News