Află de ce oferă cazinourile cadouri fără depunere

Cazinourile sunt locuri în care oamenii se pot relaxa cu ajutorul unor jocuri care implică și cheltuirea unor sume de bani, uneori cu posibilitatea unui câștig. În prezent, datorită evoluției tenhnologiei digitale, agențiile și cazinourile s-au mutat și în online, oferind astfel șansa de a încerca această activitate și celor cărora nu le place să meargă la o sală de jocuri sau un cazino fizic. Deși multe jocuri de noroc online sunt corespondentul celor reale, gamblingul online a adus schimbări notabile în ce privește interacțiunea agențiilor cu jucătorii. Concurența uriașă din lumea internetului a impus regândirea comunicării și marketingului din domeniu, astfel că jucătorul trebuie atras și fidelizat pentru ca profitabilitatea cazinoului să se mențină și să crească. 

Cadourile, o metodă eficientă pentru atragerea jucătorilor

Reclamele din media clasică și online și campaniile de marketing ajută la formarea unui brand și la atragerea jucătorilor, dar uneori este nevoie de mai mult de atât. De aceea, cazinourile au căutat o metodă prin care să stimuleze activitatea jucătorilor, reducând ezitările date de calcularea raportului investiție-câștig. Astfel au apărut cadourile fără depunere, care satisfac atât nevoia de economisire, cât și pe cea de risc. 

Bineînțeles, impactul unor astfel de beneficii este pozitiv și pentru agenție. Nu degeaba piața de jocuri de noroc valorează peste 440 de miliarde de dolari. Specialiștii din companiile care operează cazinourile au calculat impactul acestora, au făcut studii de piață și au concluzionat că banii câștigați depășesc cheltuielile. Oamenii sunt atrași de posibilitatea de a juca pe banii pe care cazinoul îi oferă în funcție de regulament și de confortul pe care îl aduce posibilitatea de a juca de pe telefon, oricând și oriunde.

Cine beneficiază de cadourile fără depunere

Cadourile fără depunere se oferă jucătorilor noi sau celor inactivi, cu scopul de a le stimula apetitul de joc. Aceste recompense plac foarte mult începătorilor, pentru că le permit să încerce diverse jocuri, fără cheltuieli și astfel să descopere la ce se pricep, care sunt regulile și ce șanse de câștig au. Chiar dacă nu este nevoie să depui bani în cont, pentru fiecare cadou se aplică anumite condiții și limitări.

Tipuri de cadouri fără depunere

Bani fără returnare

Acesta este cel mai popular tip de cadou fără depunere și presupune acordarea unei sume virtuale din partea cazinoului, pe care jucătorul o poate transforma în câștiguri reale. De obicei cadoul se acordă după înregistrare sau validare și trebuie folosit în cel mult câteva zile de la primire. De asemenea, poate avea un termen limită, funcționând ca o ofertă promoțională, astfel că trebuie să parcurgi pașii de înregistrare sau validare înainte de expirarea cadoului. 

Altă condiție importantă este rejucarea sumei cadou de un anumit număr de ori pentru a putea transforma suma câștigată în bani reali. De exemplu, dacă ai primit 100 de lei, regulamentul îți poate cere să o rulezi de 10 de ori. Altfel spus, trebuie să mizezi în total 1000 de lei înainte de a putea transfera banii din contul cazinoului în cel real.

Rotiri din partea casei, oferite conform regulamentului

Rotirile fără depunere se acordă pentru jocurile de tip sloturi și au avantajul de a crește șansele de câștig, datorită micșorării raportului dintre banii cheltuiți și potențialul câștig. În funcție de regulamentul fiecărei firme, rotirile necesită rularea unei sume de mai multe ori, așa cum se întâmplă și cu cadourile care constau în bani. Rotirile gratuite se oferă conform regulamentului, doar pentru anumite jocuri și au de obicei un termen limită de utilizare. 

 

Cadourile fără depunere reprezintă o șansă unică pentru jucători, care pot profita astfel de nevoia cazinourilor online de a-și mări numărul de utilizatori activi și, implicit, profitul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata