Bucură-te de cel mai frumos buchet de nuntă cu takeaflower.ro

Ceremoniile de căsătorie sunt cele mai frumoase evenimente din viața cuplurilor tinere și nu numai, deoarece leagă iubirea adevărată dintre doi oameni, care au dorit să își unească destinele. Tocmai din acest motiv, încă din cele mai vechi timpuri, căsătoriile au fost făcute cu fast și cu multe flori pe post de decorațiuni.

Florile întotdeauna au fost apreciate și vor fi mereu. Tocmai de aceea, în zilele noastre, a luat avânt moda aranjamentelor din flori uscate și / sau criogenate, deoarece florile astfel tratate își păstrează forma și culoarea foarte mulți ani de zile, rămânând mărturie vie de la evenimentul pentru care au fost special alese. Partea bună este că sunt la fel de frumoase, adică nu își schimbă cu nimic aspectul estetic / vizual, atât că nu mai au nici un fel de miros specific florilor vii.

De fapt, în prezent, tot mai multe mirese aleg un buchet realizat fie din flori de mătase, fie din flori uscate sau criogenate, tocmai din acest motiv care îl reprezintă ca avantaj și anume longevitatea. Amintirea buchetului de mireasă este una foarte puternică și emoțională pentru mirese (în special pentru cele care nu își păstrează și rochia ca amintire), iar buchetul este cel mai important accesoriu al lor, din ziua nunții. Iar moda acestor buchete nemuritoare, deși este destul de nouă la noi în țară, a început să prindă din ce în ce mai mult și devin din ce în ce mai populare cu fiecare zi ce trece. Sunt multe afaceri mici care se ocupă cu buchete și aranjamente handmade de acest fel, iar un exemplu este și https://www.takeaflower.ro/buchete – un site care promovează o familie mică de antreprenori prin intermediul unui magazin online.

De ce un magazin online cu buchete flori ?

Pe perioada pandemiei, toate afacerile au avut de suferit și multe au fost închise, având doar sedii fizice în care își prestau activitatea, motiv pentru care și-au pierdut mare parte din clientelă. Practic, a fost o perioadă de tranziție și adaptare către promovarea online, care nu va dispărea niciodată. Acum, este mai ușor ca niciodată să fii mereu prezent pe piață cu ajutorul unui site de promovare sau magazin online, pentru că vei lăsa mereu o portiță de deschidere către clienții care încă sunt interesați de serviciile tale. Și este una și mai economică decât închirierea și întreținerea unui spațiu fizic, deoarece întreținerea unui website este mai accesibilă din punct de vedere financiar, chiar dacă și acesta implică ceva costuri lunare. Afacerile care s-au adaptat acestor vremuri de criză au supraviețuit, cele care nu au vrut să evolueze s-au desființat.

De ce preferă creatorii de handmade florile de mătase, uscate sau criogenate?

Din considerente financiare, acestea sunt mai rentabile, deoarece spre deosebire de florile naturale vii, ele nu au termen de ,,garanție’’, adică nu se ofilesc și nu își pierd forma după câteva săptămâni, o lună. În schimb, acestea pot fi achiziționate și folosite oricând, prin urmare chiar dacă rămân cu ele pe stoc nu este o problemă majoră, deoarece sigur se va găsi la un moment dat cumpărător pentru fiecare produs / aranjament în parte. De regulă, florile naturale uscate sunt folosite împreună cu flori criogenate, pentru contrast între forme, culori și texturi, iar rezultatul final este unul foarte apreciat de oameni (femei în general). Florile de mătase se folosesc doar cu flori de mătase, deoarece ca textură ele se aseamănă și nu se potrivesc prea bine în combinații cu flori uscate sau criogenate (decât cu foarte mici excepții).

Ce trebuie să ai în vedere atunci când îți dorești un buchet de acest fel?

Floriștii și / sau realizatorii handmade vor știi să te îndrume dacă nu știi ce flori ți-ai dori, însă puțin ajutor pentru ei nu strică. De exemplu, poți menționa florile preferate, culorile, poate chiar și textura lor, astfel încât artistul să poată să creeze un produs pe gustul tău, chiar dacă își va pune și el amprenta personală pe acesta. Poți opta pentru aranjamente tematice, în funcție de sezonul în care ne aflăm și așa mai departe. Specifică de la început bugetul pe care dorești să îl aloci pentru un astfel de proiect, ca să îi fie mai ușor floristului (artistului handmade) să îți realizeze un buchet pe comandă. Comunicarea este cheia către succes, întotdeauna.

De ce să alegi un buchet nemuritor?

Motivele sunt diverse: pentru că rezistă foarte mult în timp, pentru că reprezintă o investiție care merită, pentru că vei rămâne cu o amintire vie de la cel mai frumos eveniment, pentru că poți să îl lași moștenire propriei fiice și așa mai departe. Avantajele sunt numeroase și demne de luat în considerare. În plus, poți să începi personal o afacere în acest domeniu fără frică, deoarece este rentabilă. Promovată așa cum trebuie, cu siguranță îți vei face loc pe piață, aducând un plus de unicitate produselor pe care le realizezi. Și este o activitate foarte relaxantă (conform spuselor celor care fac deja acest lucru). Pasiunea pentru frumos trebuie să stea ca bază fundamentală într-o astfel de afacere. Dacă nu există pasiune pentru așa ceva, nu ai cum să transmiți emoții prin produsele pe care le vinzi clienților. Iar acest lucru nu va duce la rezultate considerabile în viitor, ba chiar poate însemna închiderea afacerii.

Florile întotdeauna au avut puterea să ne aducă un zâmbet pe buze, motiv pentru care încă din cele mai vechi societăți și până în prezent, ele și-au păstrat atenția oamenilor și au crescut mereu în popularitate, fiind prezente în cele mai importante evenimente de viață.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata