Cum să eviți aglomerația dintr-un mall. 3 sfaturi utile de ținut cont la shopping

Dacă vrei să te bucuri din plin de o sesiune de shopping la mall, atunci trebuie să știi să faci pentru a evita aglomerația caracteristică unui astfel de loc. Și în magazine și în zona de restaurante, chiar și în parcarea unui mall pot apărea momente în timpul unei zile în care oamenii să sufoce pur și simplu spațiul respectiv.

Însă noi credem că te afli în locul potrivit, pentru că ți-am lăsat mai jos o listă cu sfaturi utile de care să ții cont, astfel încât să te simți la cumpărături mai bine ca niciodată. Fără îmbulzeli, fără cozi, fără timpi de așteptare în fața cabinelor de probă ocupate, o sesiune de shopping trebuie să însemne distracție, relaxare și multă libertate de mișcare. Iată cum poți uita de mall-uri aglomerate, prin câteva trucuri simple:

    • Evită zilele de weekend
    • Scările rulante în locul lifturilor
    • Evită zonele restaurantelor

1. Evită zilele de weekend

La final de săptămână, mall-urile sunt pline ochi, indiferent de sezon, indiferent de vremea de afară. Așadar, primul lucru pe care trebuie să îl faci, în cazul în care vrei să scapi de aglomerație, este să mergi la cumpărături în timpul săptămânii. Dacă poți să mergi la mall în timpul programului de lucru cu atât mai bine, pentru că nici nu știi cât de aerisit poate fi un centru comercial de luni până vineri, între ora 10 și orele de prânz. Odată cu venirea orelor de masă, mall-ul începe să se aglomereze cu oameni veniți să mănânce, continuând apoi să se umple pe măsură ce programul de la birou de apropie de sfârșit.

2. Scările rulante în locul lifturilor

Dacă vrei să te deplasezi pe verticală, de la un etaj la altul, îți recomandăm să uiți de deplasarea cu ajutorul unui lift și să alegi de fiecare dată o scara rulanta. Un astfel de sistem de transport pe verticală permite o fluidizare mult mai bună a traficului din interiorul unui centru comercial, pentru că nu există timpi de așteptare. În cazul unui mall, capacitatea de transport a unei scări rulante (pe un interval de o oră) este cu mult peste cea a unui ascensor pentru persoane. Așa că ține cont de acest mic truc și alege deplasarea cu ajutorul scărilor rulante, atunci când mergi la shopping.

3. Evită zonele restaurantelor

Încearcă pe cât de mult posibil să eviți aceste zone, mai ales la finalul sesiunii tale de shopping. De obicei, în acest perimetru al unui centru comercial se înregistrează cea mai mare densitate de persoane pe metru pătrat, lucru neplăcut pentru cei care vin în această zonă cu pungi de cumpărături sau cărucioare pentru copii. PONT: dacă orele de shopping ți-au făcut totuși poftă de ceva bun, treci mai întâi pe la mașină pentru a lăsa acolo tot ce ai cumpărat, sau găsește o zonă cu dulăpioare, unde îți poți depozita în siguranță bunurile.

Iată cum poți scăpa de îmbulzeală, cozi și senzația de sufocare, atunci când te afli la cumpărături. Totul ține de ora și ziua la care te duci să îți cumperi lucruri, de zonele pe care este bine să le eviți în mall, precum și de modul în alegi să te deplasezi de la un etaj la altul (ascensor vs scară rulantă). Nu ne rămâne decât să îți mai urăm distracție maximă la cumpărături, alături de cele mai bune prietene ale tale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata