Te muţi şi ai de cărat inclusiv mobilier sau electrocasnice mari? Ştii ce tarife au firmele de mutări?

Vine o perioada in care vrei – nu vrei trebuie sa te muti si in atatia ani de stat in chirie ai strans tot felul de lucruri, inclusiv mobilier sau electrocasnice mari. Daca esti intr-un oras mare, sa luam de exemplu Bucurestiul, si vrei sa apelezi la serviciile unei firme de mutari, trebuie din start sa stii ca tarifele pe care ti le cer sunt extrem de diferite si va fi nevoie de o cautare minutioasa ca sa prinzi „o  oferta”. Cum sa faci, totusi, sa ai parte de cel mai bun pret?

Firmele de mutari s-au inmultit foarte mult in ultima vreme si un simplu search pe Google ne aduce zeci de rezultate, cel putin pentru Capitala, scrie Incont.ro.

Este bine sa stii ca unele iti iau de pe cap toata treaba adica au oameni care „iti fac bagajele”: impacheteaza, demonteaza, amabaleaza, pregatesc si la fel despacheteaza, aranjeaza si asa mai departe.

In acelasi timp, altele iti ofera fix serviciul de mutare door – to – door si mai mult de atat nu vei primi oricat de multi bani esti dispus sa platesti pentru a-ti rezolva problema.

Daca incepi o cautare cu telefoane si e-mailuri la firmele din domeniu, vei constata ca ofertele incep de la 200 de lei si ajung spre sume de cinci ori mai mari decat aceasta adica 1.000 de lei.

Un alt aspect la care trebuie sa fii atent este ca sunt companii mari, care au parcuri auto bine dimensionate si personal profesionist si care te pot ajuta sa te muti daca le suni cu cateva ore si faci o programare.

In plus, ar fi bine sa stii din start ca exista si companii care au asigurare si daca ti se intampla „un incident” de acest fel, vei fi despagubit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata