Motive pentru care un stand expozitional reprezinta un must have

16

Cu atat de multe produse care au nevoie de prezenatre si atentie din partea viitorilor clienti, este vital sa iesiti in evidenta la o expozitie. Vedeti in acest articol cum un stand expozitional poate face diferenta. https://www.trademedia.ro/idei-amenajare/standuri-expozitionale

Viata la un targ expozitional este intr-adevar o rollercoaster. Participarea la o expozitie comerciala este la fel ca si vizitarea unui parc tematic. S-ar putea sa para activitati complet separate, dar ambele implica abilitati similare. Cand ajungeti intr-un parc tematic, prima actiune este aceea de a consulta harta. Si, in acest sens, trasati o linie imaginara care va conduce printre atractii, oferindu-va o idee clara despre ceea ce va trezeste interesul.  Desigur, acest plan zboara direct pe fereastra imediat ce treceti pe langa o atractie pe care, initial nu o luaseti in considerare. Acelasi lucru se intampla si atunci cand cineva vede un stand expozitional atractiv.

Cand vine vorba de explorarea unor expozitii comerciale, participantii au la dispozitie o gama larga de standuri, discutii si sesiuni de breakout pentru a alege. Aceasta inseamna ca expozantii trebuie sa faca tot ce pot pentru a iesi in evidenta din multime.

Pentru asta, standul expozitional trebuie sa ii imbie pe cei care trec pe langa el, prin ceva ce il detaseaza de restul. In termeni simpli, un astfel de stand, trebuie sa le ia ochii tuturor. Pe langa standuri, puteti adauga si alte elemente precum bannere roll-up. https://www.trademedia.ro/sisteme-expozitionale/roll-up Pentru a avea produse de calitate, care sa fie si atractive si care sa transmita exact mesajul pe care il doriti pentru potentialii clienti sau colaboratori, va invitam sa accesati site-ul trademedia.ro, care va pune astfel de produse la dispozitie.

De ce un stand inovator este cheia succesului?

Designul standului dvs. are un impact asupra succesului activitatilor dvs. la o expozitie. Ar trebui sa luati in considerare trei motive atunci cand va ganditi la pozitia dvs. in atragerea de noi oportunitati:

 

  1. Atrage atentia participantilor

Un stand atragator este cel mai eficient mod de a atrage vizitatorii. Aproximativ jumatate dintre expozanti o situeaza ca o tactica perfect functionala. Acest lucru are sens. Cu atat de multi expozanti, participantii la un asemenea eveniment sunt mult mai susceptibili sa fie atrasi de un stand care arata diferit si mai interesant decat restul. Si acest lucru va creste mult sansele.

 

  1. Ofera o prima impresie pozitiva asupra brand-ului

Stiti de ce participantii la targuri se indreapta spre cel mai interesant stand pe care il pot vedea? Sigur, exista un element de curiozitate, dar un stand care arata bine aduce in mintea viitorilor clienti si o idee asupra calitatii produselor si inovatiei oferite. 78% dintre vizitatorii expozitiilor sunt acolo pentru a vedea produse noi, insa daca echipa dvs. va sta langa un stand neinspirat, produsele nu vor avea niciun succes. Un stand inovator este primul pas catre succes.

Un asemenea stand, la o expozitie comerciala este o experienta excelenta pentru afacerea si echipa dvs. Asta inseamna ca trebuie sa profitati la maxim de timpul petrecut acolo si sa va alegeti un stand cu adevarat bine conceput, care atrage vizitatori si va ajuta sa faceti ceea ce v-ati propus. Pentru asta, trademedia.ro are exact ceea ce va trebuie. Cu un stand inovator care “vinde” compania, produsele si viziunea dvs., va puteti asigura de faptul ca echipei dvs. ii va fi mai usor sa atraga perspective si sa genereze noi oportunitati.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata