Primul showroom Lamborghini din România, poate în 2011

Primul showroom destinat mărcii auto sport exclusiviste Lamborghini va fi inaugurat în România, cel mai probabil anul viitor, a declarat miercuri, 12 mai,  Adrian Pascu, brand manager Porsche România, importatorul mărcii pe plan local.

‘La ora actuală, se lucrează la finisaje. Faţada showroom-ului a fost definitivată. Cât priveşte data lansării, nu pot să mă pronunţ. Ce pot să spun este că va fi puţin probabil ca acest lucru să se întâmple în acest an. Aşteptăm să mai treacă această perioadă dificilă’, a afirmat Pascu.

Acesta a adăugat că, până la acest moment, investiţia realizată în showroom-ul Lamborghini, ce va fi amplasat în nordul Capitalei, depăşeşte patru milioane de euro.

În 2010, a fost livrat în România un exemplar Lamborghini Gallardo, preţul unui astfel de exemplar depăşind 200.000 de euro. Bolidul este de culoare portocalie, iar în interior tapiţeria este în două culori – alb şi negru.

Brand-ul Lamborghini a fost cumpărat, în 1998, de compania Audi AG, subsidiară a VW Group.

În România, modelele Lamborghini pot fi comandate, din 2009, prin Porsche România. Deşi, momentan, nu există un showroom şi service pentru această marcă, la sfârşitul lunii septembrie 2009, în România existau 45 de proprietari de Lamborghini, potrivit datelor dealer-ului local.

Reprezentanţii aceleiaşi companii declarau, la jumătatea lunii iunie, că în decursul anului 2008 şi în primele cinci luni ale lui 2009 nu s-a comercializat niciun automobil Lamborghini.

Informaţiile au venit pe fondul lansării în România a modelului Lamborghini Reventon Roadster, o decapotabilă cu două locuri, cu un motor cu 12 cilindri de 6,5 litri, care generează o putere de 670 CP.

Preţul unei astfel de bijuterii auto este de 1,1 milioane de euro (fără taxe).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata