Platforma de publicare online advertoiale, articole seo, comunicate de presă

Strategia de promovare a unui site prin intermediul portalurilor specializate este intens utilizată de specialiştii în SEO. Eficiența instrumentelor de optimiza este crescută, rezultatele văzându-se pe termen lung.

În prezent sunt numeroase canale de promovare a unei afaceri online, poţi folosi blogurile nisate, revistele online, ziarele informative sau portalurile de comunicate de presa. Pentru ca eficienţa articolelor advertoriale să fie ridicată este important să selectezi corect nişa de publicare, în special dacă alegi blogurile. În cazul acestora articolele publicate trebuie să fie scrise natural, să fie compatibile cu conţinutul general al paginii. Dacă alegi să postezi advertoriale fără legătură cu tema paginii,  valoarea link-ului obţinut este una scăzută. Când alegi să faci publicitate online trebuie să analizezi cu atenţie canalele pentru a beneficia de rezultatele scontate.

Trebuie să recunoaştem că ziarele şi revistele sunt soluţii foarte atractive, pentru că prin intermediul acestora se generează atât link-uri cu autoritate cât şi trafic valoros, totuşi costurile de publicare pot fi substanțiale, în special dacă vorbim de publicaţiile mari, iar investiţia se dovedeşte a fi greu de amortizat. Iar crearea unei rețele de link-uri cu greu poate fi realizată fără resurse financiare importante dacă vorbim de astfel de site-uri.

Dacă vorbim de soluţii eficiente, cu siguranţă trebuie să luăm în calcul că poţi posta pe o platformă de marketing precum ecomunicat.ro . Link-urile obţinute prin intermediul acesteia sunt valoroase, au autoritate iar materialul poate genera trafic. Portalul este inteligent nişat, deci aici își găsesc cu uşurinţă locul anunţurile, articolele seo, articolele advertoriale dar şi comunicatele de presă pentru lansare de evenimente.  Ecomunicat.ro este un portal care permite postarea materialelor informative, dar şi a celor cu tentă publicitară în mod gratuit. Prin intermediul acestui instrument publicitatea a devenit automatizată. Poţi alege să combini eficient avantajele platformei de publicitate cu celelalte soluţii şi să creezi campanii eficiente de branding pentru compania ta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata