A fost constituită Asociaţia Furnizorilor Casei Regale a României

Documentele constitutive ale Asociaţiei Furnizorilor Casei Regale a României au fost semnate oficial marţi în cadrul unui eveniment care a avut loc în Capitală.

Scopul asociaţiei îl constituie promovarea colaborării mai strânse dintre posesorii titlului şi mărcii de furnizori ai Casei Regale, inclusiv prin schimbul de produse şi servicii şi organizarea de evenimente comune de promovare.

De asemenea, Asociaţia Furnizorilor Casei Regale a României, o organizaţie neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă, are drept obiective: promovarea publică a titlului şi mărcii de furnizor al Casei Regale, precum şi a tradiţiilor asociate acesteia; evitarea unui Anuar al Furnizorilor Casei Regale. precum şi promovarea informaţiilor corecte şi complete despre furnizorii Casei Regale către presă şi opinia publică.

Asociaţia recunoaşte calitatea de Protector Șefului Casei Regale, Andrew Popper, aşa cum este definit de Normele Fundamentale ale Familiei Regale a României.

Sediul asociaţiei va fi într-un spaţiu de birouri de la Hotelul Pulman — WTCB.

Andrew Popper, Șeful Onorific al Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I, a apreciat, într-un cuvânt de bun venit, că unul din punctele de referinţă ale întoarcerii la normalitate în societatea civilă românească este şi crearea, în urmă cu câţiva ani, a calităţii de Furnizori oficiali ai Casei Regale a României.

Avocatul Casei Regale Ioan Luca Vlad a explicat participanţilor procedura de înfiinţare a Asociaţiei Furnizorilor Casei Regale a României, cei prezenţi adoptând prin vot actul constitutiv, statutul şi conducerea Asociaţiei Furnizorilor Casei Regale a României. Aceasta este formată din: Alin Caraman, K Group CO — preşedinte; Vebimex (Viorel Bălănescu) — vicepreşedinte, cărora li s-au alăturat reprezentanţi ai altor trei companii ca membri în Comitetul Director.

La manifestare au fost prezenţi reprezentanţi ai majorităţii celor 57 de Furnizori oficiali ai Casei Regale a României.

Calitatea de Furnizor al Casei Regale a României este conferită persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puţin un an.

Aceasta nu este un titlu sau o distincţie, ci o recunoaştere a calităţii de persoană sau companie comercială de la care Casa Regală a solicitat bunuri sau servicii, ea neimplicând aspecte juridice, politice sau comerciale şi nefiind expresia unui parteneriat, ci o diplomă care recunoaşte că serviciile sau produsele persoanei sau companiei comerciale au fost solicitate şi apreciate de către Casa Regală.

Calitatea de furnizor se oferă pe o perioadă de trei ani, după care poate fi luată în discuţie prelungirea ei, pentru o noua perioadă de trei ani.

Primul furnizor al Casei Regale a României a fost, în anul 2003, firma Murfatlar. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata