Andre Rieu a transmis publicului român un mesaj de Paşte (Video)

30

Violonistul Andre Rieu, care va susține o serie de concerte la București în iunie, a transmis fanilor un mesaj de Paște, în limba română.

Mesajul video al lui Rieu pentru români începe cu un scurt fragment dintr-o slujbă într-o biserică ortodoxă românească, ceremonie la care artistul a asistat.

„Dragi prieteni din toată România, vă urez tuturor un Paște fericit! Bucurați-vă de acest moment special al anului cu familiile și prietenii! Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și toate cele bune din Maastricht”, spune Rieu în mesajul video postat pe canalul său oficial de YouTube.

Bilete pentru concertele din iunie susținute de Andre Rieu în Piața Constituției din București sunt încă disponibile prin rețeaua Eventim, anunță organizatorii români. Rieu a anunțat șapte concerte la București, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.

Născut la Maastricht, în Olanda, Andre Rieu este deținătorul celei mai mari orchestre private din lume și a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri.

În fiecare an, Andre Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali susțin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un milion de spectatori. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News