Box: Lucian Bute îşi doreşte un nou titlu mondial în 2015

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a afirmat pe contul său de Facebook că în 2015 își dorește să câștige un nou titlu mondial.

”2015 continuă cu schimbările demarate anul trecut dar obiectivele rămân la fel”, afirmă Bute în rețeaua de socializare, principalul obiectiv fiind ”titlul mondial”, urmat de ”meciuri cu adversari de top” și de ”revanșa la înfrângerile suferite în carieră”.

Bute ar fi trebuit să lupte 6 decembrie cu argentinianul Roberto Bolonti, la categoria semigrea, dar meciul a fost anulat din cauza unei accidentări la spate suferite de boxerul gălățean.

Lucian Bute și-a pierdut centura de campion IBF în data de 26 mai 2012, când a fost învins prin KO de britanicul Carl Froch, la Nottingham. Apoi, el a mai pierdut un meci, pe 18 ianuarie 2014, în fața canadianului de origine haitiană Jean Pascal, la semigrea.

Pugilistul român are un palmares de 31 de victorii (24 K) și 2 înfrângeri (1 KO) la profesioniști. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata