Gatti, „naşul” lui Doroftei, ucis de nevastă cu cureaua de la poşetă

– Autorităţile braziliene au reţinut-o azi noapte pe nevasta fostului campion mondial de box Arturo Gatti, care este suspectată de uciderea boxerului. Gatti, cel care i-a pus capăt carierei lui Leonard Doroftei în 2004, a fost găsit mort, ieri, într-un apartament din staţiunea de vacanţă braziliană Porto de Galinhas

.
Reprezentanţi ai poliţiei au declarat că Amanda Rodrigues, 23 de ani, a fost arestată, după ce declaraţiile ei legate de moartea lui Gatti s-au dovedit contradictorii.

Procurorii care au preluat cazul vor decide dacă ea va fi pusă în mod oficial sub acuzaţie, însă presa braziliană, citată de agenţiile de presă internaţionale, a lansat mai multe informaţii potrivit cărora Rodrigues a fost deja acuzată de crimă.

Amanda Rodrigues, care neagă orice implicare în moartea soţului ei, a fost prima persoană care a descoperit corpul inert al boxerului, duminică dimineaţă, în apartamentul de vacanţă pe care cei doi îl închiriaseră la Porto de Galinhas, o staţiune din nord-estul Braziliei.

Se bănuieşte că fostul campion mondial a fost strangulat cu o curea de la o poşetă. Accesoriul a fost găsit în camera de hotel, având pete de sânge. De asemenea poliţia locală a mai dezvăluit că pugilistul canadian a suferit şi o rană la cap.

Poliţia nu îşi explică cum Amanda Rodrigues (foto Daily News), de origine braziliană, a petrecut aproape 10 ore în acel apartament, fără să realizeze că soţul său era mort. Rodrigues susţine că a avut o ceartă cu Gatti, după ce au luat cina împreună vineri seară, iar acesta a împins-o la podea în timpul unei altercaţii, provocându-i uşoare contuzii la cot şi bărbie.

Ea a declarat că boxerul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi că altcineva a comis crima, după ce boxerul s-a retras singur în apartament. Martori oculari susţin că într-adevăr cuplul a avut o ceartă şi că Gatti era băut.

De altfel autorităţile au fost informate de către apropiaţi ai cuplului, că cei doi aveau probleme şi că erau extrem de geloşi unul pe celălalt. Se pare că Gatti i-a reproşat în dese rânduri îmbrăcămintea extravagantă pe care Amanda o purta de când sosireră în Brazilia.

Sursa: Adevărul

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata