Culmea sfidării: Senatorul de Iaşi Mihaela Popa a cheltuit 6.900 de euro pe diurne şi deplasari

In timp ce Guvernul ne cere sa strangem cureaua si sa dam dovada de solidaritate, cheltuielile parlamentarilor cresc de la o luna la asta. In martie, cheltuielile medii per senator cu deplasarile in tara si strainatate, cazare sau telefoane mobile au fost de 37 de ori mai mari decat pensia medie de 736 de lei. Prima în topul lunii martie, este chiar şefa filialei PDL Iaşi, Mihaela Popa, care a cheltuit nici mai mult nici mai putin de 6.900 de euro pe diurne, deplasari in SUA etc.

În top zece cheltuieli de senatori intr-o singura luna sumele nu scad sub 4.000 de euro. Practic in momentul de fata, niciun angajat din mediul privat aflat intr-o functie de conducere nu beneficiaza de atatea facilitati de la angajator, comentează Incont.ro.

Alesul cu cele mai mari cheltuieli pe luna martie, potrivit paginii de Internet a Senatului, este Mihaela Popa, senator PD-L, care a cheltuit nici mai mult nici mai putin de 6.900 de euro pe diurne in teritoriu deplasari in Statele Unite si in tara, cazare in Bucuresti, facturi la telefon. Aproximativ 3.000 de euro a costat numai deplasarea de patru zile in Statele Unite ale Americii.

Pe locul doi este senatorul PD-L Georgica Severin, care a cheltuit 5.600 de euro intr-o singura luna pe aceleasi deplasari in strainatate, cazare la hotel diurne si convorbiri telefonice.

Un alt senator care sfideaza masurile de reducere a cheltuielilor este pedelistul Marian Iulian Rasaliu care a trait bine pe bani publici de 5.100 de euro intr-o singura luna. Si aici vorbim doar de cheltuieli decontate de acesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata