Dorinel Munteanu a intrat în vizorul DNA

– Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a fost audiat ieri de procurorii DNA Piteşti care anchetează dosarul de corupţie în care este implicat Cornel Penescu, fostul patron al echipei FC Argeş, precum şi alte nume sonore din arbitraj, informează Evenimentul Zilei.

.

„N-am nicio emoţie. Nu m-a surprins pentru că am fost chemat. Nu am fost audiat nici în calitate de martor, nici de acuzat. Am venit fără avocat şi am dat o declaraţie în cazul Penescu. Dacă e cazul voi mai veni”, a declarat Dorinel, după ce a părăsit sediul DNA Piteşti.

Dorinel Munteanu a colaborat cu Penescu la FC Argeş în sezonul 2006-2007. „Munti” a fost dat afară din Trivale în aprilie 2007, după un meci pierdut în deplasare cu Poli Iaşi (0-1).

După despărţire, Cornel Penescu l-a acuzat pe Munteanu că a cedat meciul din campionat cu Steaua, câştigat de „roş-albaştri” cu scorul de 2-0.

Munteanu a plecat cu scandal şi de la FC Vaslui, echipă pe care a antrenat-o în ediţia 2007-2008 a Ligii I. După meciul de campionat jucat la Vaslui împotriva Stelei (scor 0-1), Dorinel a fost dat afară de finanţatorul Adrian Porumboiu, care l-a acuzat pe tehnician că nu şi-a apărat corect şansele contra formaţiei din Ghencea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata