Finanţele cer falimentul clubului Dinamo pentru o datorie de 10 milioane de euro

Dinamo ar putea intra in faliment din cauza datoriilor uriase pe care clubul din soseaua Stefan cel Mare le are la bugetul de stat.

Administratia Finantelor Publice Sector 1 a deschis la Tribunalul Bucuresti procedura falimentului impotriva „ros-albilor” care sunt datori vanduti, ei avand de restituit bugetului aproximativ 44 de milioane de lei, informeaza Anchete Online.

Suma colosala reprezinta impozite pe salarii, asigurari de somaj, asigurari de sanatate si TVA neplatite, plus penalizari de intarziere, clubul avand datorii la bugetul de stat inca din anul 2005.

Fiscul cere intrarea in insolventa a Asociatiei Clubul Sportiv FC Dinamo Bucuresti, societatea care administreaza patrimoniul echipei de fotbal.

Si Turcu solicita falimentul clubului.

Nu numai Fiscul incearca sa recupereze banii de la Dinamo, ci si fostul actionar al „cainilor”, Vasile Turcu. Acesta solicita nu mai putin de 2 milioane de euro de la fosta sa echipa, aducand in sprijinul sau 26 de contracte de imprumut fara dobanda incheiate intre el si club incepand cu anul 2005.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata