Liviu Dragnea despre remanierea Guvernului: O reglare de conturi

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri (1 septembrie 2010) seară la un post de televiziune, că, din punctul său de vedere, discuţiile din PDL în jurul remanierii Guvernului reprezintă „o reglare de conturi şi o bătaie de joc”.

„Asistăm la o reglare de conturi în interiorul PDL care va fi pusă în practică în două moduri – ori printr-o remaniere, ori o restructurare a Guvernului, pentru că eu nu exclud să nu fie niciun fel de remaniere, ci să aibă loc o restructurare a Guvernului, respectiv o comasare de ministere…

Este vorba de o reglare de conturi, şi anume, gruparea apropiată de Cotroceni din PDL vrea să preia puterea în partid şi, implicit, în Guvern. Eu cred că deja s-a decis. O să aflăm poate astăzi, poate mâine…”, a spus Dragnea. El a adăugat că, în acest moment, există „o luptă pentru putere şi pentru control atât în PDL, cât şi în ceea ce priveşte controlul economiei„.

Secretarul general al PSD a spus că politicile majore ale actualului Guvern nu sunt decise de miniştrii Cabinetului Boc, ci „undeva în zona Palatului Cotroceni, de Traian Băsescu, şi se pun în practică de către primul-ministru”.
„Cred că o discuţie serioasă despre o remaniere a Guvernului trebuie purtată în coaliţie. UDMR şi UNPR se uită ce se întâmplă în PDL şi este incorect, pentru că o prestaţie proastă a unui ministru din PDL afectează politic şi UDMR, afectează politic şi UNPR”, a precizat Liviu Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata