PNŢCD trece la politica pe blogosferă

PNŢCD îi invită pe bloggeri la acţiunile sale politice cu scopul de a-i apropia pe oameni de politică, prin intermediul blogosferei.

„PNŢCD invită bloggerii la evenimentele de partid, dorindu-ne o colaborare fructuoasă cu blogosfera, dat fiind rolul din ce în ce mai pregnant jucat de bloguri în informarea publicului larg din România şi din diaspora. Prin lansarea acestei invitaţii, PNŢCD este al doilea partid din România care deschide uşile bloggerilor pentru a apropia politica de cetăţean şi cetăţeanul de politică”, a declarat joi (8 aprilie 2010) presei, secretarul executiv al PNŢCD pe Regiunea de Dezvoltare de Nord-Vest, Paul-Sorin Tiţa.

Unul dintre evenimentele mai apropiate ale PNŢCD unde sunt invitaţi bloggerii va avea loc pe 17 aprilie, la Timişoara, unde se constituie Forumul Aleşilor Locali.
„Continuând eforturile de modernizare a partidului şi de transparentizare a acţiunii politice, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat a decis să invite bloggerii la constituirea Forumului Aleşilor Locali, în cadrul campaniei „NouaPolitică”, iniţiată în blogosferă”, a mai spus Paul Tiţa.

Bloggeri doritori să participe la eveniment vor trebui să trimită un mesaj la adresa contact@pntcd.eu, cu cel puţin două zile înainte de eveniment, mesaj care să conţină numele solicitantului sau pseudonimul de blogger şi adresa de internet a blogului personal sau colectiv. De asemenea, Paul-Sorin Tiţa a spus că Forumul Aleşilor Locali este o premieră pentru PNŢCD, iar constituirea forului are ca scop popularizarea exemplelor de bună practică în administraţia locală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata