Prima cursă inaugurală RO-LA, pe ruta Bucureşti – Arad

Federatia Operatorilor Români de Transport (FORT) si Asociatia Patronala a Transportatorilor Europa 2002 Arad saluta si sustin initiativa Ministerului Transporturilor de a relansa garniturile RO-LA ce vor face legatura pentru inceput intre Bucuresti si Arad, a declarat Augustin Hagiu, presedinte FORT. Marti, la orele 15.59, prima cursa inaugurala va pleca din Gara Progresu Bucuresti catre Arad (Glogovat).

Conform presedintelui FORT, la aceasta prima cursa ce se doreste a fi un experiment participa si firme de transport din rândul FORT si APTE 2002.

Pentru cele 21 de autotrenuri care vor fi transportate in acest sistem nu se vor percepe taxe de transport la cursa inaugurala.

Preluarea rezervarilor se face pe baza de numar de inmatriculare autotractor – semiremorca, nume si prenume sofer, numar telefon sofer, numar telefon persoana responsabila a firmei.

O delegatie a celor doua patronate va fi prezenta la inaugurare si va tine legatura pe toata durata transportului cu conducatorii auto ce participa la acest experiment pentru a putea, in colaborare cu Ministerul Transporturilor, sa optimizeze aceasta alternativa.

Transportul RO-LA este un transport combinat ce permite incarcarea pe vagoane speciale a TIR-urilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata