Şeful ASPA, implicat într-un accident rutier şi într-o dispută cu membrii unor ONG-uri

Șeful Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu, a fost implicat luni noapte, în jurul orei 23.30, într-un accident rutier pe Splaiul Independenței, pe sensul dinspre Virtuții către Grozăvești, au anunțat  oficiali ai Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Băncescu, în vârstă de 37 de ani, circula pe banda 1, a încercat să intre pe banda 2, moment în care a fost acroșat de un alt automobil în care se aflau trei persoane, două dintre acestea fiind rănite.

„Pasagerul din dreapta și o fată de 11 ani care era pe bancheta din spate au fost răniți ușor și duși la spital. Nu s-a stabilit dacă a fost accident provocat cu intenție sau nu. Cercetările continuă și s-a deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă asupra faptei. Rezultatul la alcoolemie a fost zero pentru ambii șoferi”, au explicat aceleași surse.

Tot luni noapte, oficiali din Poliția Capitalei au confirmat că în jurul orei 23.50, polițiștii secției 20 au fost sesizați să se deplaseze în fața Primăriei Municipiului București, pentru că lucrători de la ASPA ar fi fost blocați cu mașinile de către membrii unor organizații de protecție a animalelor.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Capitalei și au aplanat conflictul care apăruse. Au aplicat trei amenzi contravenționale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și a fost înregistrată din partea lui Răzvan Băncescu o plângere pentru loviri și alte violențe”, au spus sursele Poliției Capitalei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata