Taxe cu cardul şi în sectorul 1 Bucureşti

18

Administraţia Sectorului 1 din Capitală a pus la dispoziţia contribuabililor din zonă o paletă de servicii – plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal – pentru a reduce timpul afectat de aceştia pentru plata taxelor şi impozitelor.

Comisionul pentru plata cu cardul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card – de debit sau credit – emis de orice bancă. Plata se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei. Pe lângă taxe şi impozite, cetăţenii îşi pot plăti şi amenzile contravenţionale, doar pe baza datelor din procesul verbal.

Se acceptă la plată carduri ce poartă marca VISA (Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card) şi Eurocard/Mastercard (Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card).
Pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport de către contribuabilii persoane fizice, până la data de 31.03.2010, se acordă o bonificaţie de 10%, comparativ cu anul 2009, când bonificaţia acordată a fost de 7%.

În cazul în care impozitele şi taxele locale, aferente anului fiscal 2010, nu sunt plătite anticipat, acestea pot fi achitate în două tranşe egale, la termenele scadente, respectiv 31 martie şi 30 septembrie.
Contribuabilii care doresc să achite cu numerar pot face plata la sediile din Str. Biserica Amzei nr. 21 – 23; Calea Griviţei nr. 208 – 210; Str. Borşa nr. 27; Str. Pajurei nr. 13; Sos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13; Str. G-ral Berthelot nr. 55.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata