Teo Trandafir: Cred că românii au nevoie şi de parlamentari fraieri care să muncească

Realizatoarea de televiziune Teo Trandafir, candidata PD-L în alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 19 din capitală, a declarat joi (1 aprilie 2010) că unul dintre motivele pentru care a ales să candideze este credinţa că românii mai au încă nevoie de „parlamentari fraieri care să muncească”.

„Ce pot să fac: să aduc propuneri concrete pe masa oamenilor care decid, să mă bat pentru ideile bune şi realizabile, care îmi vor veni de la oamenii cu care voi intra în contact. Voi folosi reputaţia de care vorbeam şi calitatea de parlamentar pentru a pune presiune pe oamenii care decid pentru cetăţeni – şi cred că figura ar putea funcţiona. Ce pot să mai fac? Să muncesc.

Tot aşa mult, ca şi până acum. Cred că românii au nevoie şi de parlamentari fraieri care să muncească. Cum am mai spus, am învăţat din meseria mea că dacă dormi, la televizor se vede”, precizează candidata PD-L, într-un comunicat. Ea a precizat că deşi unii consideră decizia pe care a luat-o drept „un pas sinucigaş” din perspectiva imaginii publice pe care o are, motivul pentru care candidează nu este unul oportunist sau egocentric.

Declarând că ştie că se va implica într-o lume care de multe ori dezamăgeşte şi despre care oamenii au, de obicei, o părere proastă şi că politica nu a fost visul ei, Teo Trandafir afirmă că a început să creadă că trebuie să se implice pentru a schimba acele lucruri care o deranjează. „Cred că da, sunt foarte pregătită, pentru că proiectele pe care le am merită cu adevărat riscul.

Cred că am ajuns la un moment al vieţii în care nu mai pot să stau deoparte. Am câteva fixaţii. Una dintre ele este legată de copii. Nu o să intru în foarte multe detalii, dar vreau să ajut cu toată credibilitatea şi notoritatea mea ca unele dintre problemele acestora să fie rezolvate mai bine de către instituţiile statului. Din Parlament ştiu că aş putea să o fac mai bine”, mai spune realizatoarea TV.

Candidata PD-L susţine că se va folosi de reputaţia pe care şi-a câştigat-o şi de calitatea de parlamentar pentru a pune presiune pe oamenii care decid pentru cetăţeni
În cazul în care va pierde, Teo Trandafir a mărturisit că se va întoarce la meseria sa de bază. De altfel, ea a menţionat că până la alegeri încă mai aparţine breslei jurnaliştilor.

„Ştiu că va urma o campanie murdară, cu atacuri la persoană. Ştiu că unii oameni politici sunt gata să calce totul în picioare. Mă aştept la tot ce este mai rău. Dar ştiu că uneori, rar, binele învinge răul. Sau doar sunt o optimistă incurabilă? Mă bazez însă pe puterea de discernământ a celor care pot face diferenţa între ce este minciună şi adevăr. Între ce este strident şi ce este bun simţ”, a conchis realizatoarea TV.

În Colegiul 19 pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti sunt organizate alegeri parlamentare parţiale după ce postul de deputat a devenit vacant prin numirea fostului lider conservator Daniela Popa ca membru în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Candidaturile pentru alegerile din Colegiul 19 se pot depune până la data de 5 aprilie, la BEM, iar scrutinul se va desfăşura pe 25 aprilie.

Teo Trandafir şi-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura din partea PD-L pentru Colegiul 19 Camera Deputaţilor din Capitală, iar contracandidata sa din partea Partidului Conservator (PC) este Liliana Mincă, fost director general al Loteriei Române.

Citește și
2 Comentarii
  1. visatorul spune

    Romanii …au nevoie de parlamentari care la sfarsitul fiecarui mandat sa-si prezinte raportul a ce a facut la elaborarea caror legi proaste sau bune a participat, ce a facut pentru imbunatatirea vietii comunitatii care la votat, cat de mult ia crescut averea lui sau rudelor de gradul I ( SOTIE , COPII, FRATI NEPOTI ,MATUSI) si in comparatie cu ce a facut ….ce vrea sa mai faca in mandatul nou pentru care candideaza ….( raportul intre ce a facut pentru ai lui personal si pentru ce a facut pentru comunitate sa fie cel mult de 1 ………nu cum este acum 1 ooo oooo la 1 )

  2. alex1pep spune

    Cred ca este un pic invers, in sensul ca parlamentarii au nevoie de romani fraieri care sa munceasca! Concluzia: cred ca nici una dintre cele doua doamne nu prea au ce cauta in parlament! 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata