UGIR 1903: Solidari, cu toţii, la plata datoriilor pentru pensii şi salarii

17

Suntem solidari cu totii in obligatia de a plati datoriile pentru pensii si salarii, a afirmat luni (26-X-2009) Cezar Corâci, presedintele patronatului UGIR 1903, la o emis iune la postul national de radio.

“Suntem solidari cu totii in obligatia de a plati datoriile pentru pensii si salarii si pentru ca datoriile facute de Guvernul României, indiferent care ar fi ele la Fondul Monetar International si la alte organisme internationale ne greveaza pe toti. Cred insa ca ceea ce ar trebui sa ne ingrijoreze este ca s-a discutat foarte mult timp despre planuri frumoase de reducerea decalajului cu Uniunea Europeana, dar iata ca aceste decalaje cresc. Toate studiile dovedesc ca in ultimii 20 de ani decalajele fata de media europeana cresc, iar efectele crizei sunt devastatoare.

Mari organisme cu expertiza arata ca gestiunea cea mai proasta a crizei a avut loc in România, si eu cred ca exista o vina generala a actualei clase politice, care nu a incercat sa gaseasca solutii reale pentru stoparea declinului economiei si cred ca toate aceste probleme, suprapuse peste criza politica, sunt deosebit de grave.

Actuala criza a afectat si valoarea creditelor si va afecta si valoarea creditului guvernamental Am auzit cu ingrijorare in ultime le zile ca aproape toate fortele politice au in vedere cresterea fiscalitatii, când in toate tarile din jur se pun problemele exact invers”, a declarat Cezar Corâci pentru Radio România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata