Apar noi veşti despre sănătatea lui Vladimir Putin

60

O sursă din cercul apropiat de prieteni ai liderului de la Kremlin a anunțat că acesta s-ar confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Aceleași vești au fost distribuite și pe un cunoscut canal de Telegram care spune că președintele Federației Ruse ar fi bolnav de cancer.

În plus, apropiații preşedintelui Vladimir Putin, au anunţat că sunt îngrijorați de starea acestuia de sănătate. Chiar dacă a fost recent văzut într-un poligon militar, acolo unde a tras cu o pușcă, o sursă din interiorul cercului lui de prieteni spune că liderul de la Kremlin suferă de crize de tuse, greață constantă și de lipsa poftei de mâncare.

După ce săptămâna trecută a fost prezent în poligonul militar, weekend-ul care tocmai a trecut liderul de la Kremlin a fost prezent la un control medical, spune presa internațională.

Apropiații lui Putin sunt îngrijorați

Un cunoscut general a postat pe contul său de Telegram un mesaj prin care spune că apropiații președintelui rus sunt îngrijorați din cauza acestei tuse persistente deoarece ea devine vizibil, iar elitele din Rusia vor considera tusea lui Vladimir Putin drept un semn puternic de deteriorare a sănătății acestuia. Generalul care a făcut această declarație este cel care, de mai mult timp, spune că președintele Federației Ruse suferă de cancer, cu toate că Kremlinul spune că acesta este perfect sănătos.

În mesajul său, „Atât Putin însuși, cât și rudele sale, precum și medicii, sunt îngrijorați de crizele de tuse ale președintelui, precum și de greața constantă și lipsa poftei de mâncare din cauza medicamentelor și a unei diete specifice [pentru] oncologie”, se arată pe Telegram.

Vladimir Putin ar fi slăbit în ultima perioadă

Astfel, datele mai multor surse, citate de Mirror, spun că președintele Vladimir Putin a slăbit 8 kilograme în ultimele luni.

Astfel, „În ultimele luni, Putin a slăbit opt kilograme, iar cei din anturajul președintelui sunt îngrijorați că slăbiciunea și tusea persistentă care se remarcă în evoluție vor fi considerate de elite ca un semn al deteriorării rapide a sănătății liderului”, mai arată presa internațională, citată anterior.

Acesta a mai afirmat că Putin a fost irascibil din cauza războiului, în special certându-l și apoi tăindu-l pe ministrul apărării, Serghei Shoigu, la o întâlnire online.

Aşadar, „După ce Shoigu a fost deconectat de la participarea la videoconferință, Putin a început să vorbească cu alți reprezentanți ai conducerii blocului militar, dar nu a mai putut continua din cauza unui atac de tuse severă, atât de mult încât întâlnirea a trebuit să fie oprită, iar președintele a avut nevoie de ajutor medical”, a susținut canalul care spune că are surse la Kremlin.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: Capital.ro