Despre activitatea miniștrilor PSD, marcel Ciolacu spune, „fiecare ministru în parte îşi îndeplineşte atribuțiile”

34

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre situația din interiorul partidului pe care îl conduce și, totodată, a adus în discuție și o eventuală remaniere a miniștrilor, care în opinia sa nu este una necesară la momentul actual.

Astfel, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit despre ideea unei remanieri a miniștrilor PSD din Guvern. Însă, în viziunea sa, un astfel de subiect nu a fost discutat nici în interiorul partidului pe care îl conduce și nici în coaliția de guvernare.

Referitor la activitatea miniștrilor PSD, Ciolacu spune că există o evaluare la partid, care este una normală și lucrurile par a fi în regulă, fiecare ministru în parte îndeplinindu-și atribuțiile.

Marcel Ciolacu, despre miniștrii din PSD

În contextul politico-administrativ, “Nu am avut o astfel de discuţie, nici cu premierul, nici în interiorul partidului. Nu s-a făcut o evaluare – avem o evaluare la partid, e normal, cu apariţiile, cu monitorizările, cu urmărirea programului de guvernare, fiecare ce avea de îndeplinit şi ce a făcut – nu a existat o astfel de discuţie până acum, nici în coaliţie, nici în interiorul partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.

Întrebat dacă toţi miniştrii PSD sunt foarte buni, Ciolacu a răspuns că până în momentul de față nu are nimic de reproșat niciunuia dintre ei, nefiind probleme.

Astfel, “În acest moment, eu nu am ce să reproşez niciunuia dintre miniştri, la oricare doriţi putem vorbi în detaliu, de la domnul Chesnoiu, până la domnul Romaşcanu. Nu sunt probleme”, a mai spus liderul PSD.

”Îmi este frică de penibil”

Din punct de vedere politico-profesional, în cadrul altor declarații făcute tot în cursul zilei de astăzi, Marcel Ciolacu a vorbit și despre mișcările politice ale unor foști membri PSD care după plecarea din partid și-au înființat noi formațiuni politice, precum Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

În acest sens, liderul PSD susține că greșelile sunt omenești, însă, în opinia sa, ”a persevera” este un lucru prostesc. El a mai adăugat că în lumea politică, cea mai mare teamă a sa este penibilul, subliniind faptul că nu își va face niciodată propriul partid, singur.

Aşadar, „Mie în politică cel mai frică îmi e de penibil. A greși e omenește, a persevera e prostește. Dacă nu i-a ieșit lui Geoană, nu i-a ieșit lui Ponta, PSD este PSD. Restul sunt invenții și încercăm să atacăm anumite nișe. Eu sigur nu îmi voi face un partid politic vreodată. Prefer să ies la pensie în picioare”, a spus liderul PSD, joi, la Digi 24.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: Capital.ro