În acest an, TELUS International intenţionează să angajezr 1.500 de persoane în România

Foto: youtube.com
231

În România, compania TELUS International, o companie de customer experience care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale, inclusiv AI (inteligență artificială) și moderare de conținut, pentru branduri globale, plănuiește să-și extindă echipa cu 1.500 de membri noi în 2022, pentru a susține creșterea operațiunilor în ţara noastră.

De altfel, procesul de recrutare a început încă din luna ianuarie și vizează persoane care cunosc limbi străine: în special vorbitori de limba franceză (aproximativ 800 de poziții), dar și vorbitori de germană, spaniolă, italiană, rusă, portugheză, engleză, poloneză, ebraică sau olandeză.

În contextul operaţiv, noii membri ai echipei vor gestiona interacțiunile cu clienții și vor oferi asistență tehnică prin telefon, e-mail, chat sau social media pentru mai multe branduri globale din industrii cu o creștere rapidă, precum tehnologie, jocuri, turism și ospitalitate sau telecomunicații. Compania oferă opțiuni de program flexibil, în mai multe ture, cu normă întreagă (full-time) sau cu jumătate de normă (part-time).

Compania TELUS International operează în România de 15 ani, având în prezent spații de birouri în București, Craiova și Brașov, cu posibilitatea de a lucra în regim de telemuncă de oriunde în România.

În precizările sale, „Compania noastră a continuat să crească în ciuda contextului dificil cauzat de pandemie. Implementarea imediată a unui model de lucru “de oriunde” (“work from anywhere”) s-a dovedit a fi o oportunitate extraordinară, ajutându-ne să angajăm peste 1000 de persoane în România în 2021 și să le integrăm de la distanță în cultura noastră internă specială”, declară, într-un comunicat de presă, Dave Lowther, Vicepreședinte Operațiuni, TELUS International România.

În plan mondial, având un număr de peste 62.000 de angajați în întreaga lume, TELUS International are operațiuni în 28 de țări și oferă suport în peste 50 de limbi, colaborând cu peste 600 de clienți din industrii cu o creștere accelerată.

Aşadar, Mai multe informații despre oportunitățile de carieră disponibile la TELUS International România pot fi găsite la adresa telusinternaţional.com/careers.

Sursa: Wall-street.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata