Bioșemineele de exterior – idei pentru amenajarea unei grădini

Ai început tot mai mult să te gândești la zilele cu soare, și pe zi ce trece îți dorești să petreci tot mai mult timp în natură. Te gândești de pe acum la cum îți vei amenaja grădina anul acesta, ce copaci și flori să mai plantezi sau ce decorațiuni noi să aduci la tine în gradină? Poate anul asta a venit momentul să te gândesști la un semineu de exterior. Unul dintre avantajele locuitului la casă este spaţiul exterior în general şi în special grădina pe care o putem transforma într-un adevărat colţ de rai care să ne încânte zilnic privirea şi care să ne fie oază proprie de relaxare.

Un semineu decorativ de exterior, montat în curte, grădină sau pe terasa casei îți va oferi instant un loc special pentru relaxare și distracție. Pe lângă aspectul estetic, instalarea unui astfel de accesoriu va crește valoarea proprietății și va deveni zona preferată de petrecut timp în aer liber. Citește acest articol până la final și vei afla noi idei pentru ați decora grădina încă de la începutul primăverii.

  1. Alege o gamă variată de flori

Florile decorează grădina într-un mod unic, îi oferă culoare, o înveselesc, împrăştie parfum seducător. Nu e de mirare că majoritatea grădinilor sunt pline de flori, iar dacă acestea sunt dispuse într-o manieră artistică, atunci cu atât mai mult, grădina va fi una fermecătoare. Rondurile cu flori pot fi încercuite simplu cu pietre şi se creează astfel un aspect rustic şi totodată modern, în funcţie de piatra folosită. Printre flori pot exista arbuşti pitici, căsuţe din lemn, ciupercuţe sau pitici de grădină foarte atractivi. Cauciucurile vopsite sunt o altă alegere inspirată pentru rondurile cu flori din grădină şi foarte utilizate sunt mini-gărduţurile din lemn pictat. Miroase a primăvară deja, așa-i?

  1. Fântânile arteziene

O fântână arteziană aduce natura mai aproape şi are efect terapeutic generând o stare de bine. Ea poate fi însă extrem de costisitoare, asta dacă nu optaţi pentru una handmade confecţionată din ce aveţi la îndemână. Sticle, găleţi, stropitori de grădină pot fi utilizate în acest scop, plus o instalaţie pe care trebuie să o procuraţi dintr-un magazin de profil. Vă puteţi orienta la o fâtână arteziană de perete realizată din pietre, la una centrală din butoaie de lemn sau vase din ceramică sau puteţi folosi diverse ulcioare, ghivece, vaze de exterior sau statuete. Răbdarea ţi îndemânarea vă vor fi extrem de folositoare în construcţia unei fântâni arteziene în propria grădină dar şi rezultatul va fi pe măsură.

  1. Bioșemineul

Datorită faptului că sunt mobile, bioșemineele pot fi montate atât în exterior cât și în interior. Acesta completeaza design-ul exterior, iar forma acestuia poate fi aleasa in functie de asteptari si tendinte arhitecturale. Poate fi atractia unui loc ce devene loc de relaxare si mediatie și poate fi obicetul în jurul căruia ne petrecem serile alături de familie și prieteni. Flacările sale cu aspect real creează o atmosferă caldă, primitoare și oferă locului personalitate în orice moment vă doriti. Datorita tehnologiei avansate de care dispune, funcționează fără fum și fără miros, în timp ce aspectul sau fresh și modern fac din grădină sau terasă un punct de atracție pentru ochiul privitorului.

Un loc special amenajat pentru grătar este un alt must have pentru o grădină, iar un hamac colorat reprezintă o altă alegere inspirată. Pe scurt, grădina casei poate fi locul special în care să petreceţi zilnic momente relaxante, unde să vă lăsaţi inspiraţi de aerul proaspăt şi unde să abandonaţi toate grijile şi stresul de peste zi.

Nu aveți un coș de fum, însă vă doriți cu ardoare un șemineu? Noi avem soluția! Vă propunem să apelați la magazinul online de șeminee www.pefoc.ro sau de ce nu să îi vizitați la showroom. Vă întâmpină o gamă variată de bioșeminee, dar și șeminee clasice pe lemne, termoșeminee, semineu electric, coșuri de fum și toate accesoriile de care un șemineu are nevoie.  Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

Citește și
1 Comentariu
  1. Adi Grecu spune

    Si eu am apelat la echipa PEFOC.RO pentru un semineu si am ramas surprins de seriozitate, puntcualitate cat si de siguranta pe care mi-au oferit-o dupa constructia semineului.Echipa de montaj trimisa de ei au dat dovada de profesionalism cat si dupa terminarea lucrari totul a fost impecabil . Recomand cu incredere !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata