Case din lemn

8

Tot mai mulți aleg să se orienteze către un stil de viață sustenabil, cât mai aproape de natură și să se înconjoare de lucrurile simple care aduc bucurie. Astfel, a luat amploare moda caselor din lemn.

Simple, cochete, ușor de realizat și în același timp prietenoase cu mediul, casele de lemn sunt astăzi unele dintre cele mai căutate tipuri de locuință.

Fie că te gândești să te retragi definitiv din mijlocul orașului aglomerat și poluat, ori iți dorești o casă de vacanță într-o zonă pitorească, o casă din lemn poate fi ceea ce ai nevoie.

Cum alegi modelul de casă de lemn potrivit nevoilor tale

Există mai multe tipuri de astfel de case ecologice. Casele din lemn mobile sunt cele pe care producătorii le asamblează în fabrica apoi la transporta în locația în care urmează să se ridice.  Casele din bușteni sunt cele care se construiesc la fața locului. Casele din bușteni au astfel un aspect unic, iar atmosfera într-un astfel de loc este cu totul specială. Casa cu cadru din lemn este cel mai răspândit model din aceasta categorie. Pentru construcția unei astfel de case din lemn, un număr mare de componente mici sunt utilizate pentru a facilita asamblarea modulelor și pre-producția. Cheresteaua de lemn este apoi îmbinată cu cuie.

Odată ce te-ai decis în ce tipar se încadrează casa din lemn la care visezi, nu-ți rămâne decât să cauți și specialiștii cu care să transformi visul în realitate.

Peste 800 de domenii și mii de specialiști cu experiență te așteaptă pe Wilio. Aplicația care pune în contact beneficiarii cu furnizorii de servicii este cea mai simplă, eficientă, dar mai ales sigură metodă de a găsi specialistul de care ai nevoie pentru executarea lucrării.

Fără efort și fără timp pierdut

Timpul costă bani – știm cu toții acest lucru. Așadar nu are rost să îl irosești încercând tot felul de variante, în speranța că vei obține cele mai bune rezultate la cel mai mic preț. Atunci când decizi că nu are rost să faci tot felul de experiențe cu diverse persoane care se recomandă a fi specialiști sau cunoscători în diverse domenii, intră pe Wilio și în mai puțin de o oră vei primi câteva oferte tentante dintre care cu siguranță o vei alege pe cea care corespunde criteriilor tale.

Cum procedezi

Înscrie-te pe Wilio apoi răspunde la câteva întrebări în legătură cu lucrarea pe care o ai de realizat. În plus, există opțiunea de  a oferi cât mai multe detalii despre ceea ce ai de făcut și este bine să te folosești din plin de aceasta opțiune. Odată ce specialiștii primesc de la clienți informații complete, cât mai detaliate, cu atât mai rapid și mai concret vor face oferta.

Va trebui să specifici pe lângă tipul de lucrare pentru care ai nevoie de un specialist și locul în care aceasta se vă derula, precum și ziua în care ai dori să înceapă execuția lucrării. Mesajul tău este redirecționat către toți specialiștii înscriși pe platformă, care se potrivesc cel mai bine criteriilor selectate de tine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata