Eficiența și conectivitatea, cuvintele de ordine când achiziționezi centrale termice pe gaz performante!

49

Tehnologia avansează într-un ritm fără precedent în istoria omenirii, iar această evoluție își pune amprenta asupra condițiilor existente în fiecare locuință. Gradul de confort de care un român poate să beneficieze astăzi este infinit superior posibilităților existente în trecut.

Echipamentele produse astăzi de firme de top pe plan internațional, disponibile inclusiv pe piața autohtonă, se remarcă în același timp prin eficiență și prin conectivitate. Pentru cei care preferă să utilizeze centrale termice pe gaz, iată una dintre cele mai bune alegeri posibile, în acest moment!

Centrala termică în condensare Ariston Clas One 35 KW

Noul echipament de încălzire marca Ariston se numără printre cele mai apreciate centrale termice pe gaz disponibile în prezent pe piața românească. Ariston Clas One poate fi utilizată cu succes atât pentru încălzirea locuinței, astfel încât să fie asigurat un confort optim indiferent de vremea de afară, cât și pentru prepararea apei calde menajere în regim instant, în orice anotimp.

Eficiența deosebită a acestui produs se datorează în primul rând noului schimbător de căldură patentat XtraTech, care reprezintă chiar inima tehnologiei condensării One. Construit din oțel inoxidabil pentru a garanta performanța pe întreaga durată de viață a unei centrale termice pe gaz, acest schimbător de căldură îmbunătățește atât eficiența transferului de căldură, cât și pe cea a debitului de agent termic. În plus, cu ajutorul său se poate realiza o economie de până la 35%.

Fiabilitatea este mult îmbunătățită datorită unei serii de inovații tehnice. De exemplu, secțiunea țevilor din schimbătorul de căldură a fost mărită cu 142%, ceea ce are ca efect reducerea considerabilă a problemelor obstructive, precum și scăderea pierderilor de sarcină. Astfel se ajunge la ușurință în instalare și la asigurarea unui debit mărit în instalații. Raportul de modulare de 1:7, precum și limitarea ciclurilor on-off asigură un consum mai precis de energie, astfel încât se ajunge la clasa energetică A și la eficiență sezonieră de până la 94%.

În ceea ce privește conectivitatea, trebuie cunoscut faptul că aceste modele centrale termice pe gaz sunt pregătite pentru telecomanda Ariston Net. În plus, tehnologia BusBridgeNet este capabilă să dialogheze inclusiv cu alte produse Ariston, astfel încât utilizatorul să poară folosi împreună diferite produse și surse de energie, ceea ce are ca rezultat optimizarea consumului.

Confortul este sporit datorită înzestrării echipamentului cu două funcții foarte importante. Funcția Auto permite reglarea automată a încălzirii în funcție de trei senzori interni și de unul extern, iar funcția Confort reduce timpul necesar pentru încălzirea apei calde menajere.

Prețul acestui model de centrale termice pe gaz este cât se poate de convenabil. Echipamentul poate fi achiziționat în schimbul sumei de 4 768 de lei, cu TVA inclus. În plus, cumpărătorul beneficiază și de 3 produse cadou la primirea comenzii:

  • un kit de evacuare/admisie condensație Ariston în valoare de 250 de lei;
  • un termostat ambiental Salus ST320RF în valoare de 249 de lei;
  • un filtru anticalcar cu polifosfați Aquamax Dosamax Blu 1/2 în valoare de: 163 de lei.

Ariston Clas One 35 KW este disponibil în acest moment, alături de zeci de alte modele de centrale termice pe gaz, în magazinul online QuickShop.ro. Asigură-te că trăiești confortabil, cumpărând un echipament caracterizat prin eficiență și conectivitate!


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News