Care este secretul unei relații speciale pe care McDonald’s și Coca-Cola o au din 1955.

Foto: capital.ro
115

Motivul pentru care Coca Cola de la McDonald’s are un gust mai bun decât toate celelalte băuturi, constă însecretul celor de la McDonald’s, în tehnica de depozitare a celebrei băuturi și în unele mici detalii. Dacă nu ați băut niciodată o Coca-Cola de la McDonald’s, ați ratat un gust cu adevărat special.

Dacă, însă, sunteți un consumator înrăit al acestei băuturi când mergeți la McDonald’s, atunci știți deja că are un gust mai bun decât o Cola din orice alt local de tip fast-food sau chiar din magazin.

Concret, există câteva explicații foarte interesante legate de gustul inconfundabil al băuturii. McDonald’s are o tactică de depozitare cu adevărat inteligentă și o strategie ingenioasă de amestecare, care face din Coca-Cola un deliciu.

Rezervoarele speciale păstrează siropul proaspăt și îl protejează de lumină

În timp ce în majoritatea restaurantelor fast-food siropul de Coca-Cola este livrat în pungi de plastic, McDonald’s primește siropul în rezervoare speciale, de oțel inoxidabil.

Rezervoarele speciale păstrează siropul proaspăt și îl protejează de lumină, oscilații de temperatură, aer și orice altceva care i-ar putea modifica aroma delicioasă.

De regulă, pungile de plastic nu fac așa ceva. Acest avantaj este rezultatul unei relații speciale pe care McDonald’s și Coca-Cola o au din 1955.

Filtrarea apei

Indiferent de restaurantul McDonald’s în care mergeți, Cola va avea întotdeauna același gust. Asta pentru că sistemul de filtrare este un special. McDonald’s își filtrează apa înainte de a o adăuga în băutură, astfel încât Coca-Cola va avea întotdeauna un gust proaspăt.

În plus, McDonald’s își păstrează sucul foarte rece, ceea ce-i conferă un plus de gust. Nu în ultimul rând, gigantul fast-food PRE-RĂCEȘTE siropul.

Există un tub izolat care merge de la frigiderul din spate până la dozatorul de Cola din față, care menține în mod constant apa la o temperatură peste cea de îngheț.

Se testează un nou format de restaurant

În contextul extinderilor, s-a aflat că McDonald’s testează un nou format de restaurant în Texas, care este cu 26% mai mic decât o construcție nouă tradițională. Acest tip de restaurant este conceput exclusiv pentru comenzile cu livrare fără contact.

Concret, locația include o bandă specială de drive-thru unde comenzile ajung pe un cărucior de alimente și băuturi.

În plus, restaurantul în format redus dispune și de o sală de livrare pentru comenzile mobile și chioșcuri pentru comenzi noi.

Astfel, banda drive-thru implementează urmărirea locației clienților prin aplicația MCD, care le permite angajaților să înceapă să pregătească comenzile, atunci când clienții sunt aproape de restaurant.

Sursa: Capital.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online