Maguay a prezentat o noua gamă de servere QuickServer

Maguay, unul dintre cei mai importanti furnizori din România de solutii complete pe segmentul IT, a lansat, joi (12 noiembrie 2009), noua gama de servere QuickServer cu Windows Server Foundation R2 2008 preinstalat, la preturi ce oscileaza intre 850 si 1.000 euro, informeaza un comunicat oficial al companiei.

“Lansarea solutiei Windows Server Foundation vine intr-un moment oportun pentru piata din România, având in vedere si contextul economic actual. În situatiile de criza, companiile mici si microintreprinderile sunt cele care intâmpina cele mai mari dificultati financiare, iar acest lucru poate duce la restrângerea fondului alocat investitiilor. Suntem incântati ca incepând de astazi, putem oferi un server de ultima generatie, foarte performant, preechipat cu Windows Server Foundation 2008R2 la un pret de numai 850 Euro (…)”, a declarat Eduard Pughin, director operational Maguay.

Potrivit producatorului, sistemul de operare este proiectat special pentru a acoperi toate necesitatile unei firme mici si suporta un numar maxim de 15 clienti.
Windows Server Foundation R2 2008 include, printre altele, posibilitatea rularii aplicatiilor “de business”, a bazelor de date, gazduirea de site-uri Web, precum si managementul de baza al retelei: partajarea fisierelor, a imprimantelor si a altor resurse, toate functiile de securitate si acces de la distanta.

Preturile pentru varianta Windows Server Foundation sunt cu pâna la 80% mai mici (maxim 1.000 euro), insa oferta este valabila numai in cazul achizitionarii unui server nou. Compania Maguay a fost infiintata in anul 1997, si a realizat, in 2008, o cifra de afaceri de 10,4 milioane euro.

În prezent, furnizorul de servicii IT detine in portofoliu certificari Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Direct OEM si Gold Certified Partner, si Symantec Gold Partner. În 2008, Maguay a obtinut eticheta ecologica europeana din partea Ministerul Mediului, fiind prima firma româneasca din domeniul IT care detine aceasta certificare, pentru toate notebook-urile si sistemele produse.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata