Profitul Condmag s-a dublat, în primele 9 luni din 2009

Compania Condmag Brasov a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net de 18,375 milioane lei, dublu fata de cel obtinut in perioada similara a anului trecut, care s-a ridicat la 9,031 milioane lei, conform datelor remise Bursei de Valori Bucuresti.

Cifra de afaceri a societatii a crescut de 2,2 ori si s-a situat la 187,68 milioane lei, iar veniturile s-au majorat cu 83,65%, ajungând la 191,843 milioane lei. Cheltuielile au totalizat 170,464 milioane lei (plus 81,64%). Condmag este o companie specializata in constructia conductelor magistrale de gaze, petrol, tite i, apa si alte fluide si a instalatiilor tehnologice aferente acestora, având o experienta de pe ste 50 de ani in domeniu.

Firma brasoveana a fost infiintata in 1951, cu numele Compania de Constructii si Instalatii Petroliere, iar in 1990 a devenit societate pe actiuni si si-a schimbat numele in Condmag Brasov. Din 1998, Condmag are capital integral privat.
Firma activeaza in domeniul constructii de conducte de petrol si gaze, conducte magistrale de transport, in sectorul conectarii la sonde, statii de comprimare gaze, retele de distributie gaze naturale.

Condmag a construit peste 85% din reteaua de conducte magistrale de transport gaze naturale din România, insumând 12.000 km. Peste hotare, firma a executat impreuna cu Rompetrol lucrari de montaj de circa 620 km conducte in Iordania, fosta Iugos lavie si Turkmenistan. Principalii clienti ai companiei sunt Transgaz, Romgaz, E.ON Gaz România, Distrigaz Sud, Petrom, Consilii Locale, Primarii si Prefecturi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata