Vânzările legale de tutun, în scădere

Una dintre cele mai importante companii de distribuţie de produse de larg consum din România, Top Brands Distribution, semnalează creşterea numărului de atacuri asupra depozitelor şi agenţilor de distribuţie, pe fondul extinderii reţelelor de contrabandă cu ţigări.

‘Încă de anul trecut, numărul atacurilor asupra depozitelor a crescut semnificativ, compania noastră fiind nevoită să suplimenteze echipele de pază şi sistemele de securitate pentru intervenţie rapidă în astfel de situaţii’, a declarat Virgil Munteanu, directorul de marketing şi comunicare al Top Brands Distribution. Potrivit sursei citate, agenţii de distribuţie sunt ameninţaţi direct, fiind ‘sfătuiţi’ să nu mai livreze produse în anumite zone.

‘Probabil că dorinţa acestor grupări, care din păcate riscăm să se transforme în structuri de crimă organizată, este de a se ajunge în situaţia în care să nu mai existe pe piaţă ţigări timbrate şi accizate, impunând astfel ca singură alternativă pentru consumatorii de astfel de produse oferta lor subterană, la colţ de stradă’, a apreciat Munteanu.

Reprezentanţii companiei Top Brands Distribution consideră că ar fi oportun ca instituţiile statutului să analizeze atent evoluţia pieţei şi chiar să fie creată o structură care să supravegheze îndeaproape aceste acţiuni ale contrabandiştilor de ţigări neutralizându-le şi protejând, astfel, piaţa legală de ţigări.
Top Brands Distribution, una dintre cele mai importante companii din România în domeniul distribuţiei bunurilor de larg consum, are peste 10 ani experienţă pe piaţă, având în prezent o reţea de distribuţie în Bucuresti şi alte 19 judeţe.

Compania este parte a Grupului Top Brands, alături de Brands International, distribuitor al celebrelor branduri Nespresso, Dupont şi Habanos, în reţeaua de magazine de tutun şi accesorii El Unico şi franciza La Casa del Habano.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata