Zborurile catre Oradea eliminate de Ryanair

Compania irlandeza Ryanair va scoate din aceasta toamn toate zborurile pe care le opereaza din si catre Aeroportul International Oradea, conform ebihoreanul.ro. Este vorba despre zborurile spre Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze si Londra Stansted.

„Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/catre Oradea in programul de Iarna 2018. Vom continua sa operăm 5 rute pentru programul Vara 2018, catre Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze si Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervari pe Ryanair.com”, au specificat reprezentantii companiei irlandeze, potrivit sursei citate.

Orarele de iarna ale companiilor aeriene debuteaza de regula la finalul lunii octombrie.

Oradenii vor ramane fara zboruri internationale disponibile de acasa, intrucat de pe Aeroportul Oradea se mai opereaza doar zboruri domestice (Tarom si Blue Air), respectiv unele curse charter catre Antalya, pe perioada de vara.

Decizia Ryanair este una surprinzatoare mai ales in contextul in care de-a lungul timpului reprezentantii companiei s-au aratat multumiti de numarul de calatori de la Oradea pe toate destinatiile operate de aici.

La finalul lunii februarie, Ryanair a anuntat ca isi inchide baza de la Timisoara din cauza „performantelor comerciale slabe”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata